Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Odísť do „predčasného dôchodku“ v 30. rokoch? S touto stratégiou to je možné

Asi neexistuje človek, ktorý by nechcel odísť do dôchodku v 30. rokoch. Pre väčšinu ľudí sa zdá byť tento cieľ nedosiahnuteľný, v skutočnosti sa to podarí len málokomu. Ak ste ale pevne rozhodnutí odísť do dôchodku čím skôr, potrebujete začať investovať čo najviac a čo najskôr. Investovanie je odpoveď na predčasný dôchodok. A nemyslíme tým […]
Menej ako 1 min. min.

Asi neexistuje človek, ktorý by nechcel odísť do dôchodku v 30. rokoch. Pre väčšinu ľudí sa zdá byť tento cieľ nedosiahnuteľný, v skutočnosti sa to podarí len málokomu. Ak ste ale pevne rozhodnutí odísť do dôchodku čím skôr, potrebujete začať investovať čo najviac a čo najskôr.

Investovanie je odpoveď na predčasný dôchodok. A nemyslíme tým starobný dôchodok, ale vybudovanie bohatstva, ktoré zabezpečí, aby ste nemuseli chodiť do práce každý deň, ale mohli sa venovať tomu, čo chcete. Pozitívom je, že investovanie je v dnešnej dobe už veľmi jednoduché a už dlhé roky nie je určené iba pre vyvolených.

Investovať môže každý z pohodlia domova. Ak by ste si v tejto minúte povedali, že chcete investovať, nepotrvá ani hodinu a už máte nakúpene aktíva. Stačí vám zariadenie s prístupom na internet.

Napriek tomu ale väčšina Slovákov neinvestuje, ale ponecháva svoje finančné prostriedky uložené na bežných účtoch v bankách alebo na termínovaných vkladoch, ktorých úrok často nepokryje ani medziročnú infláciu. Najťažšie je urobiť prvé rozhodnutie a začať konať. V prípade investovania to ale vôbec nie je také komplikované.

Výber brokera

Ak chcete začať investovať, stačí si vybrať správneho brokera. Na Slovensku ich pôsobí hneď niekoľko. Najznámejší a zároveň aj najpoužívanejší broker na Slovensku je XTB.

 

Domovská stránka XTB. Zdroj: XTB

TIP Vytvorte si účet na XTB a investujte bez poplatkov

XTB má slovenskú a českú zákaznícku podporu a navyše ide o renomovaného brokera, ktorý je známy celosvetovo. Výhodou sú veľmi nízke poplatky a široká škála produktov a čo je najlepšie, prvé investované peniaze môžete mať na účte už dnes.

Nenechajte svoje peniaze znehodnocovať, ale naopak ich množte a profitujte z rastu globálnej ekonomiky. Začnite investovať od skorého veku a nenechajte nič na náhodu. Tento článok vám ukáže, ako vďaka investovaniu na XTB môžete odísť do dôchodku omnoho skôr, než si myslíte. Taktiež si ukážeme, ako investovať na tejto populárnej platforme.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah

Obchodovanie je riskantné a môžete pri ňom stratiť časť alebo celý investovaný kapitál. Poskytnuté informácie slúžia len na informačné a vzdelávacie účely a nepredstavujú akýkoľvek typ finančného poradenstva a/alebo investičného odporúčania.

The post Odísť do „predčasného dôchodku“ v 30. rokoch? S touto stratégiou to je možné appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie