Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Odkaz Kovačičovi: Rozmýšľajte nad sebou, nie nad orbanizáciou médií

www.slovanskenoviny.sk/rss Orbanizácia médií, toto je výrok moderátora relácie TV Markíza “Na Telo”. Skutočný prejav odvrhnutej duše. Redaktor Michal Kovačič sa sťažuje na cenzúru, zásahy koaličných politikov a ako poznamenal dokonca aj samotného vedenia televízie. Tak takto pán moderátor: konečne si niekto aj u vás v TV Markíza uvedomil, že, vaša pravidelná nadpráca, akú ste permanentne […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Orbanizácia médií, toto je výrok moderátora relácie TV Markíza “Na Telo”. Skutočný prejav odvrhnutej duše. Redaktor Michal Kovačič sa sťažuje na cenzúru, zásahy koaličných politikov a ako poznamenal dokonca aj samotného vedenia televízie.

Tak takto pán moderátor: konečne si niekto aj u vás v TV Markíza uvedomil, že, vaša pravidelná nadpráca, akú ste permanentne predvádzali v relácii Na telo neprospieva nikomu a už vôbec neprispieva k upokojeniu spoločnosti.

Jednostranná akože objektivita a zasahovanie do stanovísk politikov vtedy opozície, dnes koalície vás preslávilo po celom Slovensku. Ak bola táto sláva váš zámer, podarilo sa.

Rozhodnutím televízie ste dostali šancu zamyslieť sa nad sebou a svojim konaním, nie nad orbanizáciou médií.

Pretože ak sa nastavujú pravidlá a buduje sa systém aj v mediálnom priestore, to v žiadnom prípade nemá nič spoločné s tým čo hovoríte. Viete, svet nie je len taký, ako ho Vy vykreslíte. Svet má svoje danosti a pravidlá a to, že ste ich posledné roky prekrúcali, neznamená, že to bolo správne.

Čiže to nie je ani žiadny útok na demokraciu, ako sa domnievate. Naopak, každá zmena je posun, ktorý sa prejaví v kvalite a objektívnosti. Toto je to, na čo ste pozabudli pri prezentovaní vašich postojov a názorov v relácii, ktorú ste moderovali a zabudli ste pri tom, že nie ste diskutujúci, ale ste novinár.

Takže Vy a Denník N, ste zodpovední za pnutie v spoločnosti a takýto výkon už je ozaj na zamyslenie. … a vedenie televízie v ktorej pracujete sa zamyslelo.

Občania si zaslúžia objektívne informácie bez osobných názorov novinárov, lebo tie môžete prezentovať inak a nie v priamom televíznom prenose. Ak vám to nik nestihol povedať, ste verejná osoba a platia na vás kritériá, aké definovalo samo mediálne prostredie: nestrannosť, apolitickosť a pravdivosť.

Verte mi, že ľudí s vlastným rozumom vaše názory nezaujímajú. Preto oceňujem, že spomínaný diskusný formát je na konci. Aj keď povestný zlý dojem v nás občanoch zostáva…

Jozef Viktorin/skspravy.sk

Príspevok Odkaz Kovačičovi: Rozmýšľajte nad sebou, nie nad orbanizáciou médií je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie