Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ódor sa v prípade ministerky Šimkovičovej ukázal ako dokonalý farizej. Gyimesi mu to náležite „vysvetlil“

www.slovanskenoviny.sk/rss Bývalú koalíciu, vedenú hnutím OĽaNO a jej šéfom Igorom Matovičom pre neustále nezhody a napokon povalení stranou SaS, nahradila úradnícka vláda, alebo vraj vláda odborníkov, ktorej premiérom sa stal údajne nestraník Ľudovít Ódor. Aký bol „nestranný“ sa ukázalo nielen počas jeho vládnutia, ale aj po jeho skončení, keď vstúpil do Progresívneho Slovenska, z ktorého vzišla […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Bývalú koalíciu, vedenú hnutím OĽaNO a jej šéfom Igorom Matovičom pre neustále nezhody a napokon povalení stranou SaS, nahradila úradnícka vláda, alebo vraj vláda odborníkov,

ktorej premiérom sa stal údajne nestraník Ľudovít Ódor. Aký bol „nestranný“ sa ukázalo nielen počas jeho vládnutia, ale aj po jeho skončení, keď vstúpil do Progresívneho Slovenska, z ktorého vzišla i prezidentka Čaputová, a za ktoré ide kandidovať do Európskeho parlamentu.

Priamo z pódia vynadal ministerke

Ľudovít Ódor konal vo funkcii premiéra tak, aby „nič nepokazil“, ale zároveň aby znemožňoval úsilie vtedajšej opozície čokoľvek zmeniť k lepšiemu. A robil to celkom dobre, len akosi nedomyslel, že ho jeho minulosť dobehne. A že ho dobehla mu v statuse vysvetľuje aj György Gyimesi, bývalý člen OĽaNO a v súčasnosti maďarskej strany Aliancia-Szövetség, ktorý dokonca hneď v úvode píše, že „prehovoril aj Čaputovej palácový pinč„.

Takže za takého má exčlen bývalého OĽaNO vraj nezávislého expremiéra Ódora. „O kom hovorím? No predsa o Ľudovítovi Vymenovanom Ódorovi!“ priznáva Gyimesi ďalej.

Dovtedy je podľa neho v poriadku, kým ten svoje dúhové reči šíri doma, pretože tu každý rozumný človek vie, čo si má o ňom myslieť. „Nedávno sa konalo divadelné predstavenie, na ktorom sa zúčastnila aj ministerka kultúry. Počas predstavenia herec reprezentujúci „inakosť“ zaimprovizoval a nad rámec hranej role priamo z pódia vynadal ministerke.

Očividne jej to nepadlo dobre. Keď sa následne chcela stretnúť s hercom a riaditeľom divadla, z čista jasna prehovoril Ódor, ktorý sa podujal obhajovať „demokraciu“,“ vracia sa Gyimesi k nedávnemu incidentu herca Ľuboša Kostelného, ktorý si svojvoľne zmenil text aby mohol uraziť Martinu Šimkovičovú.

Prezidentkina dcéra je iné ako ministerka?

„Ujasnime si hneď niekoľko vecí: ten istý demokratický systém zabezpečuje legitimitu ministerky, ako aj umeleckú slobodu umelca. Dokonca umožňuje Ódorovi ozvať sa – aj keď úplne zbytočne. Ak teda Ódor pochybuje, či má ministerka ako zriaďovateľka inštitúcie právo zavolať si jej zamestnanca alebo riaditeľa podať vysvetlenie, potom musím Ódora zarmútiť, pretože ministerka právo na to má!“ upozorňuje Gyimesi a dodáva, že evidentne sa aj „náš Ľudo“ mohol ako premiér rozhodnúť pýtať si vysvetlenie od kohokoľvek z podriadených v situáciách, ktoré sa priečili jeho dobrému vkusu, alebo pri ich prešľapoch.

„Vtedy však ešte nebol veľmi výrečný. Vtedy len chcel progresívne vyhovieť, aby sa mu dostalo dobrého miesta na kandidátke. Nie sme prekvapení! Prekvapení sme len z toho dôvodu, že ​​Ľudovít nevidí paralely!“ prízvukuje Gyimesi, ktorý vzápätí aj jednu paralelu ponúka: „Keď sa na pretras dostala prezidentkina dcéra (zďaleka jej nikto verejne nenadával), jeho kolegovia politici nestačili odsudzovať takýto čin.

Doslova sa pretekali, kto dokáže viac ochrániť ženy a dievčatá. Teraz však on sám útočí na ženu, političku! Súdi a karhá. Ozaj mužné správanie, no nie?“ A čo dáva György Gyimesi na záver? „Pán Ódor, pokojne môžete prestať s obťažovaním ministerky, aby Vám ostal čas na riešenie podvodov v rámci umeleckých a menšinových fondov! O nich sa budeme baviť čoskoro….“

ereport.sk

Príspevok Ódor sa v prípade ministerky Šimkovičovej ukázal ako dokonalý farizej. Gyimesi mu to náležite „vysvetlil“ je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie