Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Odpudzuje vaše znamenie zverokruhu lásku?

8.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Volodymyr TVERDOKHLIB). Hovorí sa, že šťastie v láske závisí od toho, či stretnete toho správneho človeka a či budete tým správnym človekom. To je určite pravda, hoci ani naše znamenie zverokruhu nie je bez vplyvu na to, ako riešime srdcové záležitosti. Zistite, ktoré vlastnosti vášho znamenia zverokruhu od vás […]
Menej ako 1 min. min.

8.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Volodymyr TVERDOKHLIB).

Hovorí sa, že šťastie v láske závisí od toho, či stretnete toho správneho človeka a či budete tým správnym človekom. To je určite pravda, hoci ani naše znamenie zverokruhu nie je bez vplyvu na to, ako riešime srdcové záležitosti. Zistite, ktoré vlastnosti vášho znamenia zverokruhu od vás odpudzujú lásku.

Odpudzuje vaše znamenie zverokruhu lásku?
Foto: shutterstock/Volodymyr TVERDOKHLIB

Zverokruh Baran a láska

Ste silná, dominantná osobnosť, ktorá sa rada presadzuje. Máte tendenciu byť nervózni a nepokojní, neustále chcete, aby sa okolo vás niečo dialo. Niektorí vás vnímajú ako charizmatickú osobu, iní ako blázna, ktorý svojimi nápadmi otravuje ostatných.

Zverokruh Býk a láska

Bláznivé romániky, flirtovanie a milostné hry nie sú vašou silnou stránkou. Ako Býk stojíte nohami pevne na zemi a vo vzťahu oceňujete konkrétnosť: hlboký cit. Dvorenie a zoznamovanie vás skôr otravuje, než unavuje, čo mnohí ľudia vnímajú ako neprístupnosť a nadradenosť.

Zverokruh Blíženci a láska

Blíženci zverokruhu sú nerozhodní. Ťažko sa rozhodujú a vyberajú, čo ich partnerov niekedy dráždi. Niekedy im láska prejde pomedzi prsty a oni si to ani nevšimnú, keď sú zaneprázdnení svojimi myšlienkami a emóciami.

Zverokruh Rak a láska

Zodiak Raka je mimoriadne emocionálny a v centre jeho záujmov je zvyčajne láska a rodina. Denne sú starostliví a láskaví, ale zároveň môžu byť rozmarní, náladoví a nevyspytateľní. Ťažko im vyhovieť a ľahko sa urazia, čo vyvoláva veľké emócie. Nie každý partner dokáže tieto emócie zvládnuť.

Zverokruh Lev a láska

Dve najcharakteristickejšie vlastnosti zverokruhu Leva sú: potreba dominovať nad svojím okolím a neustála túžba byť obdivovaný a chválený. Svojou silnou povahou, potrebou vládnuť a mať posledné slovo odradíte dosť potenciálnych partnerov.

Zverokruh Panna a láska

Zoznam cností zverokruhu Panna je dlhý a zahŕňa také skvelé vlastnosti, ako je pracovitosť, perfekcionizmus a šetrnosť. Avšak každý, kto od lásky očakáva šialenstvo a večné dobrodružstvo sa Pannám vyhne. Najmä preto, že môžu byť urážlivé a veľmi žiarlivé.

Zverokruh Váhy a láska

Očarujúce a taktné Váhy sú zvyčajne rešpektované a obľúbené. Majú jemnú povahu, nevnucujú ostatným svoj názor, sú elegantné a šarmantné. Môžu však byť nerozhodné a nenávidia vstupovanie do otvorených konfliktov, preto majú tendenciu stáť bokom bez vyjadrenia svojho názoru. Mnohí ľudia to môžu vnímať tak, že sú v živote prefíkané. Váhy tiež rady hrajú vo vzťahu skôr druhé husle, čo nebude vyhovovať každému partnerovi.

Hovorí sa, že šťastie v láske závisí od toho, či stretnete toho správneho človeka a či budete tým správnym človekom.
Foto: shutterstock/Ironika

Zverokruh Škorpión a láska

Zverokruh Škorpión má povesť majstra zvádzania, hoci niektoré jeho vlastnosti z neho robia náročného a ťažkého partnera vo vzťahu. Predovšetkým – je žiarlivý a panovačný a môže byť majetnícky. Pre človeka vo vzťahu so Škorpiónom je ťažké odhadnúť jeho zámery a pocity. Je to komplikovaná povaha.

Zverokruh Strelec a láska

Strelci – bez ohľadu na pohlavie – sú ľudia plní prirodzeného šarmu. Sú to ľudia, ktorých je ťažké nemilovať: srdeční, veselí a ochotní. Predovšetkým však milujú flirtovanie a romantiku, radi sa páčia a niekedy menia partnerov ako na bežiacom páse. Práve z týchto dôvodov sa nie každý chce so Strelcom zamotať.

Zverokruh Kozorožec a láska

Kozorožci sú vytrvalí, mimoriadne trpezliví pri dosahovaní cieľov a úspechov. Sú trpezliví a lojálni. Všetky svoje rozhodnutia starostlivo zvažujú. Pokiaľ ide o pocity, Kozorožci sú spočiatku plachí.  Zameriavajú sa na trvalý vzťah založený na vernosti a dôvere. Vedia veľmi žiarliť, čo vyvoláva veľké emócie a nie každý partner dokáže tieto emócie zvládnuť.

Zverokruh Vodnár a láska

Vodnári majú mimoriadne široké obzory, ktorými môžu zapôsobiť na potenciálnych partnerov. Sú plní životného elánu, majú množstvo záujmov a vedomostí takmer v každej oblasti. Bohužiaľ, vysoko si vážia svoju slobodu a nezávislosť, čo im často sťažuje nadväzovanie vzťahov a vytrvanie v nich po mnoho rokov. Majú tendenciu udržiavať si odstup a vážia si súkromie, čo ich potenciálni partneri vnímajú ako povýšenosť a nezáujem.

Ryby a láska

Ak ste sa narodili v znamení Rýb, máte povahu romantika, ktorý celý život sníva o veľkej láske. Túžite po porozumení duší a po niekom, kto vás pochopí a podporí v každej situácii. Bohužiaľ, pochopenie pre vás nie je jednoduchá úloha. Máte kolísavé nálady, nejasné sny a protichodné predstavy. Ostatní ľudia vás môžu považovať za samotára a čudáka.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Bezohľadné znamenia zverokruhu. Nemyslia na následky a konajú pod vplyvom emócií

Egoistické znamenia zverokruhu sa väčšinou zameriavajú na seba. Často nevidia potreby druhých

The post Odpudzuje vaše znamenie zverokruhu lásku? appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie