Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Odpůrci Pochodu pro život visí v Praze na lanech z mostu Legií. Na místo míří říční policie

Účastníci jsou podle policie přivázaní na lanech a visí dolů. „Další lidé si sedli na komunikaci a kompletně zablokovali provoz. Na místo jede Zásahová jednotka a policisté z poříčního oddělení,“ napsala policie na sociální síti X. Pochod pro život vyrazil po 14:00 z Hradčanského náměstí do centra Prahy. Akce má podle pořádající organizace Hnutí pro […]
Menej ako 1 min. min.

Účastníci jsou podle policie přivázaní na lanech a visí dolů. „Další lidé si sedli na komunikaci a kompletně zablokovali provoz. Na místo jede Zásahová jednotka a policisté z poříčního oddělení,“ napsala policie na sociální síti X.

Pochod pro život vyrazil po 14:00 z Hradčanského náměstí do centra Prahy. Akce má podle pořádající organizace Hnutí pro život zajistit lepší podmínky pro ženy, které nečekaně otěhotněly. Shromáždění se podle odhadů zpravodajky ČTK účastní několik set lidí. Účastníkům na náměstí poděkoval za odvahu kardinál Dominik Duka. Jde podle něj o manifestaci za skutečný mír, svobodu a demokracii.

Na Malostranském náměstí se pak sešli aktivisté na protestní akci. Ti chtějí průvod zastánců tradiční rodiny blokovat. V předchozích letech musela při konfliktech obou táborů zasahovat policie, která i nyní obě shromáždění monitoruje.

Podrobnosti připravujeme.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie