Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ohromte hostí na svadbe originálnym účesom. Jednoduché a očarujúce riešenia pre dámy všetkých vekových kategórií

10.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dannas). Módne účesy na svadbu nemusia byť zamknuté v zásuvke jemných vĺn. Stredne dlhé vlasy sú ideálne na vytvorenie elegantných a dievčenských účesov. Je to dokonalý základ pre pohodlné a trendy účesy. Zistite, ktoré účesy sú tento rok žiadané. Módne účesy na svadbu nemusia byť zamknuté v zásuvke jemných […]
Menej ako 1 min. min.

10.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dannas).

Módne účesy na svadbu nemusia byť zamknuté v zásuvke jemných vĺn. Stredne dlhé vlasy sú ideálne na vytvorenie elegantných a dievčenských účesov. Je to dokonalý základ pre pohodlné a trendy účesy. Zistite, ktoré účesy sú tento rok žiadané.

Módne účesy na svadbu nemusia byť zamknuté v zásuvke jemných vĺn.
Foto: shutterstock/bodiaphvideo

Úpravy pre stredne dlhé vlasy sú nielen jednoduché, ale aj veľmi rýchle. Navyše môžu vyzerať naozaj vkusne, a preto sú ideálne na významné udalosti, ako sú svadby, krstiny alebo narodeniny. Samozrejme, vlasy môžete nechať rozpustiť alebo mierne zvlniť, ale oplatí sa zvoliť elegantný štýl, ktorý im dodá charakter.

Účesy na svadbu s dĺžkou vlasov po ramená: „Low bun“ je podstatou nenápadnej elegancie

Či už máte vlasy dlhé po plecia, alebo trochu dlhšie, na ich zviazaní do drdolu sa toho veľa zíde. Prekvapivo sa dajú urobiť aj kratšie vlasy, ak nie sú silno zvrstvené. Na svadby a podobné udalosti sa hodí stredne dlhý, klasický rovný bob. Je to dokonalý základ na vytváranie elegantných kombinácií. A nezabudnite na ofinu, ktorá dodá ďalší šarm a charakter. Najlepšou možnosťou pre bob je nosiť ho v nízkom alebo vysokom drdole. „Low bun“, čo je voľný, na spodku hlavy stiahnutý drdol, je v poslednom čase najväčším módnym trendom. Všetko, čo potrebujeme, je gumička do vlasov a trochu trpezlivosti. Keď je drdol hotový, môžete nechať niekoľko voľných prameňov spadnúť do tváre. Pri vlasoch strednej dĺžky to funguje dobre. Dlhšie pramene sa hodia skôr na večerné vysoké drdoly. Trochu nonšalantnosti a dievčenského omladenia je na mieste. Ak sa vaše vlasy nehodia na konský chvost, môžete vyskúšať aj iné zaujímavé možnosti.

Krátke vlasy: zvoľte si vrkoče. „Baby braids“ sú očarujúce a omladzujúce

Ukázalo sa, že vrkoče sú úspešné aj na naozaj krátkych vlasoch. Máte rovný strih do polovice krku? Žiadny problém. Rozhodnite sa pre „baby braids“, čo sú jemné, tenké vrkoče, ktoré sú zapletené pred tvárou. Tieto vrkoče vyzerajú skvele spolu s dlhými pruhmi vlasov, ale stredne dlhé účesy pôsobia mladistvo. Dobre sa hodia k elegantnému oblečeniu a sú doplnené ozdobnými mašľami pre princeznovský vzhľad. Ako si vytvoriť „baby braids“? Je to naozaj jednoduché. Vytvorte úhľadnú a rovnú stredovú cestičku s tenkými bočnými časťami. Ak máte ofinu, vynechajte ju a vytvorte na oboch stranách cop. Potom jednoducho zapletieme klasické, hoci veľmi tenké vrkoče z troch samostatných prameňov. Účes môžete obmieňať jednou, dvoma alebo dokonca štyrmi ozdobami. Všetko závisí od našej fantázie a od toho, čo chcete dosiahnuť.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Ofina do strán zostala za nami. Teraz ženy žiadajú „tupú ofinu“. Čelo vyzerá menšie

Vôbec nie drdol. Toto sú najtrendovejšie a najpohodlnejšie účesy na leto

The post Ohromte hostí na svadbe originálnym účesom. Jednoduché a očarujúce riešenia pre dámy všetkých vekových kategórií appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie