Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ohúrte nimi svojich známych! „Čipkované nechty“ sú symbolom luxusu a elegancie. Ideálne pre elegantné ženy

16.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Irina Pechorina). Jarný styling nechtov v máji ovládne nechtové štúdia. Kedysi nemysliteľné, dnes tento dizajn vládne aj na rukách. Ako vyzerajú čipkované nechty? Sú symbolom luxusu a elegancie. Vyskúšajte nový typ zdobenia pomocou čipky. Foto: shutterstock/Irina Pechorina Máj je čas na zmeny a metamorfózy, o ktorých ste už dlho […]
Menej ako 1 min. min.

16.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Irina Pechorina).

Jarný styling nechtov v máji ovládne nechtové štúdia. Kedysi nemysliteľné, dnes tento dizajn vládne aj na rukách. Ako vyzerajú čipkované nechty? Sú symbolom luxusu a elegancie.

Vyskúšajte nový typ zdobenia pomocou čipky.
Foto: shutterstock/Irina Pechorina

Máj je čas na zmeny a metamorfózy, o ktorých ste už dlho premýšľali. Aj pokiaľ ide o manikúru. Či už máte radi jednoduchý vzhľad alebo si chcete urobiť niečo trendovejšie, túto sezónu máme veľa nápadov na jarný styling, aby vaša manikúra vyzerala sviežo počas celej sezóny.

Za osobitnú pozornosť stoja čipkované nechty, ktoré sa stali symbolom elegancie, pôvabu a ženskosti. Manikúra v tomto štýle je ideálna na špeciálne udalosti, ale aj na každodenné nosenie, čím spestrí každý štýl.

 „Čipkované nechty“ sú najmódnejšie nechty na máj 2024. Vytvárajú malé umelecké diela

Čipkované nechty ovládnu trendy tejto jari a veľký rozruch urobia najmä v máji. Budú sa páčiť najmä elegantným ženám a budúcim nevestám, ktoré hľadajú zmyselný štýl plný pôvabu a elegancie, ktorý je ako malé umelecké dielo. Prenesenie tohto dizajnu na nechty je dokonalým stvárnením histórie v kombinácii s modernosťou. Čipka môže pokrývať celú nechtovú platničku alebo len jej časť. Stačí ju zladiť s podkladovým lakom v konkrétnej farbe, napríklad červenej, čiernej alebo ružovej.

Ako si urobiť čipkované nechty? Módny trend manikúry na jar 2024

 „Čipkované nechty“ sú jednou z najoriginálnejších a najženskejších ozdôb na rukách. Rýchly spôsob, ako dosiahnuť čipkované nechty, je naniesť lak na každý necht pomocou hubky na make-up a okolo prsta vytlačiť omotaný kúsok čipky. Ak chcete na nechtoch nosiť skutočnú čipku, môžete kúsky čipky prilepiť na lepiacu špičku. Ak sa na to cítite, môžete si ich skúsiť namaľovať aj ručne. Ďalšou metódou je pečiatkovanie, ktoré vám umožní rýchlo získať čipkovaný vzor na nechtoch bez toho, aby ste museli pracovať celé hodiny.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Farby na nechty pre ženy 50+. Týmto odtieňom sa určite vyhnite

„Mydlové nechty“ budú čoskoro všade. V roku 2024 budú dominovať! Opticky predlžujú ruky

The post Ohúrte nimi svojich známych! „Čipkované nechty“ sú symbolom luxusu a elegancie. Ideálne pre elegantné ženy appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie