Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ohybný displej, AI a ideálna výbava do kancelárie. Novinky od Lenova sa dočkali zaujímavých vylepšení

Čínska spoločnosť Lenovo, najväčší svetový predajca notebookov a počítačov, nedávno otvorila na Slovensku svoj nový showroom. Okrem množstva vystavených produktov vlastnej značky a mobilných telefónov Motorola, ktoré si môžu zákazníci prehliadnuť a zakúpiť, sa v showroome konala aj prvá tlačová konferencia Lenovo showtAIm. Ako už názov naznačuje, spoločnosť ukázala svoj pokrok v oblasti umelej inteligencie a predviedla […]
Menej ako 1 min.

Čínska spoločnosť Lenovo, najväčší svetový predajca notebookov a počítačov, nedávno otvorila na Slovensku svoj nový showroom. Okrem množstva vystavených produktov vlastnej značky a mobilných telefónov Motorola, ktoré si môžu zákazníci prehliadnuť a zakúpiť, sa v showroome konala aj prvá tlačová konferencia Lenovo showtAIm.

Ako už názov naznačuje, spoločnosť ukázala svoj pokrok v oblasti umelej inteligencie a predviedla taktiež novinky z rady profesionálnych notebookov ThinkPad. Spomenuté boli aj inovácie telekomunikačného portfólia ThinkSmart, ktoré ocenia najmä firmy, ktoré potrebujú kvalitnú výbavu pre konferenčné hovory.

Okrem riešení pre firmy však spoločnosť Lenovo prináša nové možnosti aj pre bežných zákazníkov, ktorých sa v budúcnosti bude čoraz viac týkať rozvoj umelej inteligencie, čomu majú napomôcť aj inovácie v oblasti optimalizácie hardvéru.

Lepšia komunikácia vďaka portfóliu ThinkSmart

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 74% na dočítanie.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie