Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Oktoberfest Run Nitra 2024 spojí bežeckú výzvu so zábavou

Oktoberfest Run je jedinečné športové podujatie, ktoré spája beh s atmosférou tradičného Oktoberfestu. Účastníkov čakajú zábavné bežecké preteky, pivné stanice a skvelá atmosféra. Nenechajte si ujsť túto príležitosť spojiť šport a zábavu v srdci Nitry – v sobotu 28. septembra od 10. hodiny. Na každého bežca čaká štartovací balíček plný darčekov, ktorý poteší už pri […]
Menej ako 1 min.

Oktoberfest Run je jedinečné športové podujatie, ktoré spája beh s atmosférou tradičného Oktoberfestu. Účastníkov čakajú zábavné bežecké preteky, pivné stanice a skvelá atmosféra.

Nenechajte si ujsť túto príležitosť spojiť šport a zábavu v srdci Nitry – v sobotu 28. septembra od 10. hodiny.

Na každého bežca čaká štartovací balíček plný darčekov, ktorý poteší už pri začiatku preteku. Po úspešnom dobehnutí do cieľa obdrží každý účastník pamätnú medailu. Navyše, víťazi jednotlivých kategórií budú ocenení špeciálnymi cenami.

„Na trati dlhej 7,5 km budú občerstvovacie stanice, kde bežci môžu vypiť malé pivo alebo si pripočítajú trestný čas. Na každej stanici bude tiež možnosť výberu nealkoholického piva, a ak sa rozhodnete pivo nevypiť, môžete pokračovať s trestným časom,“ informovali organizátori.

Súťažiť môžu jednotlivci, štafetové tímy (2,5 km úseky) aj nordic walkeri.

Program

8:00 – 9:30: Registrácia a vyzdvihnutie štartovacích balíčkov9:45 – 10:00: Úvodný ceremoniál a rozcvička 10:00: Štart pretekov12:30: Vyhlásenie výsledkov a odovzdanie cien13:00: Sprievodný program a oslava Oktoberfestu

Registrácia

Počet účastníkov je obmedzený na 300 bežcov, preto sa registrujte čo najskôr. Registráciu môžete vykonať online na tejto webovej stránke.

Registračný poplatok: 15 eur na osobu 

(jk)
foto: Oktoberfest Run 2024

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie