Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Okx spolupracuje s futbalovým klubom Manchester City

Spolupráca medzi kryptoburzou Okx a anglickým futbalovým klubom Manchester City prináša inovatívny spôsob, ako angažovať fanúšikov a súčasne využívať technológie Web3 a nezameniteľné tokeny (NFT). Najnovšia iniciatíva umožňuje fanúšikom raziť pamätné futbalové dresy ako digitálne zberateľské predmety, čím sa vytvára most medzi fyzickým športovým svetom a digitálnym blockchainovým priestorom. Od 22. do 25. apríla si […]
Menej ako 1 min. min.

Spolupráca medzi kryptoburzou Okx a anglickým futbalovým klubom Manchester City prináša inovatívny spôsob, ako angažovať fanúšikov a súčasne využívať technológie Web3 a nezameniteľné tokeny (NFT). Najnovšia iniciatíva umožňuje fanúšikom raziť pamätné futbalové dresy ako digitálne zberateľské predmety, čím sa vytvára most medzi fyzickým športovým svetom a digitálnym blockchainovým priestorom.

Od 22. do 25. apríla si fanúšikovia Manchestru City môžu raziť NFT s názvom „Unseen City Shirts“ na trhovisku Okx, pričom každému zberateľskému predmetu bude náhodne pridelená úroveň vzácnosti: klasická, vzácna alebo ultravzácna. Držitelia týchto NFT získajú rôzne výhody, ako sú fyzické dresy Manchestru City, vstupenky na zápasy a zážitky na ihrisku.

Haider Rafique, marketingový riaditeľ spoločnosti Okx, vyjadril svoje nadšenie z tohto projektu a zdôraznil, že ide o spôsob, ako osloviť globálnu fanúšikovskú základňu klubu a predstaviť im výhody Web3 technológie. Rovnako Nuria Tarré, marketingová riaditeľka Manchestru City, poznamenala, že metaverzum a Web3 sú kľúčovými súčasťami inovatívnej technologickej stratégie klubu na zapojenie fanúšikov.

Partnerstvo medzi Okx a Manchester City začalo v marci 2022 a od tej doby sa rozšírilo, čo potvrdzuje angažovanosť oboch strán pri hľadaní nových spôsobov interakcie s fanúšikmi prostredníctvom digitálnych technológií. V júli 2022 sa Okx stal oficiálnym partnerom tréningovej súpravy Manchester City na sezónu 2022-23, čím posilnil vzťah medzi týmito dvoma entitami.

Tento projekt je dôkazom rastúceho prepojenia medzi tradičným športom a technológiami Web3, čím sa zvyšuje interakcia s fanúšikmi a otvárajú sa nové možnosti pre značky a zberateľov.

Zdroj: bitcoin

Príspevok Okx spolupracuje s futbalovým klubom Manchester City je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie