Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

OKX spúšťa staking Bitcoinu

Spoločnosť OKX, popredná burza kryptomien, predstavila novú možnosť vkladania Bitcoinov, ktorá umožňuje používateľom ťažiť nový digitálny token založený na Bitcoine, Runecoin (RUNE), prostredníctvom platformy OKX Jumpstart. OKX Bitcoin Staking a ťažba RunecoinIniciatíva spoločnosti OKX pre ťažbu Runecoin (RUNE) začala 29. apríla o 7:00 UTC a trvala 24 hodín. Počas tohto obdobia mohli držitelia bitcoinov vsadiť […]
Menej ako 1 min. min.

Spoločnosť OKX, popredná burza kryptomien, predstavila novú možnosť vkladania Bitcoinov, ktorá umožňuje používateľom ťažiť nový digitálny token založený na Bitcoine, Runecoin (RUNE), prostredníctvom platformy OKX Jumpstart.

OKX Bitcoin Staking a ťažba Runecoin
Iniciatíva spoločnosti OKX pre ťažbu Runecoin (RUNE) začala 29. apríla o 7:00 UTC a trvala 24 hodín. Počas tohto obdobia mohli držitelia bitcoinov vsadiť svoje BTC a získať ako odmenu Runecoin. Runecoin je natívny token protokolu Runes a jeho celková ponuka je stanovená na 21 miliónov, podobne ako v prípade Bitcoinu. Runecoin bol pôvodne distribuovaný prostredníctvom airdropu prvým používateľom Ordinals.

OKX poskytol štruktúru pre distribúciu runecoinu, kde 92 % celkovej ponuky bude airdropovaných stakerom, tím si ponechá 5 %, 1,75 % pôjde účastníkom OKX Jumpstart a 1,25 % na likviditu. Po ukončení ťažobného podujatia môžu stakeri získať späť svoje vsadené Bitcoiny, ktoré sa automaticky vrátia na ich finančné účty.

Záver
Spoločnosť OKX zaviedla novú možnosť vkladania bitcoinov, čo umožňuje používateľom ťažiť Runecoin (RUNE). Ako sa sektor vyvíja, môže byť zaujímavé sledovať, ako tieto projekty ovplyvnia širšiu kryptomenovú komunitu a trhy.

Zdroj: coinedition

Príspevok OKX spúšťa staking Bitcoinu je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie