Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

OLYMPIJSKÝ DEŇ UKÁZAL DEŤOM ČARO ŠPORTU A POHYBU Minister cestovného ruchu a športu Dušan Keketi sa dnes zúčastnil Olympijského dňa, ktorý na bratislavske…

OLYMPIJSKÝ DEŇ UKÁZAL DEŤOM ČARO ŠPORTU A POHYBU Minister cestovného ruchu a športu Dušan Keketi sa dnes zúčastnil Olympijského dňa, ktorý na bratislavskej Kuchajde zorganizoval Slovenský olympijský a športový výbor pred blížiacou sa olympiádou v Paríži. Jednou z hlavných aktivít bola oslava Olympijského dňa, ktorý si celý svet pripomína 23. júna, kedy v roku 1894 […]
Menej ako 1 min. min.

OLYMPIJSKÝ DEŇ UKÁZAL DEŤOM ČARO ŠPORTU A POHYBU

Minister cestovného ruchu a športu Dušan Keketi sa dnes zúčastnil Olympijského dňa, ktorý na bratislavskej Kuchajde zorganizoval Slovenský olympijský a športový výbor pred blížiacou sa olympiádou v Paríži.

Jednou z hlavných aktivít bola oslava Olympijského dňa, ktorý si celý svet pripomína 23. júna, kedy v roku 1894 vznikol Medzinárodný olympijský výbor.

Olympijsky deň na Kuchajde ponúkol množstvo sprievodných aktivít na propagáciu ducha a myšlienok olympizmu a fair play, pričom upriamil pozornosť na blížiaci sa športový sviatok v Paríži. Je dôležité podporovať tieto podujatie, pretože zdôrazňujú význam pohybových aktivít medzi širokou verejnosťou.

Na podujatí sa zúčastnili deti z bratislavských materských a základných škôl, ktoré si užili športové aktivity a súťaže, spoznali čaro pohybu a vyskúšali si rôzne športy.

foto: SOŠV





Zdroj: Ministerstvo cestovného ruchu a športu SR

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie