Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

ON-LINE: Biden neustál tlak. Americký prezident odstupuje z voleb, demokraté hledají lídra

Už v uplynulých dnech se objevovaly zprávy z demokratického tábora, že nynější hlava státu a plánovaný nominant do podzimního volebního klání odstoupí ještě do konce týdne. Na Bidena podle dostupných informací tlačily i nejvlivnější stranické špičky v čele s bývalou šéfkou dolní komory Kongresu Nancy Pelosiovou nebo lídrem demokratických senátorů Chuckem Schumerem. ČTĚTE TAKÉ: Kdo místo […]
Menej ako 1 min. min.

Už v uplynulých dnech se objevovaly zprávy z demokratického tábora, že nynější hlava státu a plánovaný nominant do podzimního volebního klání odstoupí ještě do konce týdne. Na Bidena podle dostupných informací tlačily i nejvlivnější stranické špičky v čele s bývalou šéfkou dolní komory Kongresu Nancy Pelosiovou nebo lídrem demokratických senátorů Chuckem Schumerem.

ČTĚTE TAKÉ: Kdo místo Bidena? Ve hře je bývalá první dáma, úřadující viceprezidentka i podnikatel s vínem

Biden už několik let čelil výtkám svých oponentů, ale i kolegů a sponzorů, že působí unaveně a zmateně. Problémy se naplno projevily během červnové debaty na CNN, kde se utkal s Trumpem. Navzdory tomu, že republikánskému nominantovi fact-checkeři napočítali celou řadu vyřčených lží, hlavním tématem byl katastrofální výkon Bidena.

Sám prezident svou zmatenost připisoval únavě a chřipce. Výtky odmítal a hlásil, že se opětovné kandidatury nevzdá.

Demokratická strana nyní bude řešit, kdo nynější hlavu státu v podzimních volbách nahradí. Čas mají do srpnového sjezdu.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie