Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

ON-LINE: Hokejová bitva se Švýcarskem se blíží. Češi sahají po vytouženém zlatu

Ještě začátkem května nic moc nenasvědčovalo tomu, že by si český tým na mistrovství světa měl zahrát o medaile. Během poslední přípravné části Euro Hockey Tour Češi prohráli s Finskem, Švédskem i Švýcarskem. Leckdo také vzápětí zpochybňoval podobu trenérské nominace na hokejový šampionát. MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Když bude medaile, vytetuju si Rulíka, posmíval se muž […]
Menej ako 1 min. min.

Ještě začátkem května nic moc nenasvědčovalo tomu, že by si český tým na mistrovství světa měl zahrát o medaile. Během poslední přípravné části Euro Hockey Tour Češi prohráli s Finskem, Švédskem i Švýcarskem. Leckdo také vzápětí zpochybňoval podobu trenérské nominace na hokejový šampionát.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Když bude medaile, vytetuju si Rulíka, posmíval se muž před MS. Čekáme, vzkázal teď tým

Jenže netrvalo dlouho a vnímání nominace se ve veřejném prostoru výrazně proměnilo. Již v prvním zápase turnaje Češi přehráli favorizované Finy a odnesli si výhru 1:0 po nájezdech. Základní skupinou pak prošli bez sebemenších problémů, přičemž pokaždé bodovali. Ještě před play off tým navíc posílilo hvězdné trio z NHL ve složení Martin Nečas, Pavel Zacha a David Pastrňák.

Ve vyřazovacích duelech Češi nejdříve vyzráli nad silnými Američany, které porazili 1:0. V semifinále pak domácí tým deklasoval Švédy 7:3. Seveřané přitom do té doby na turnaji ani jednou neprohráli.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie