Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

ON-LINE: Zvažujeme zpřísnění pravidel pro Ukrajince v Česku, řekl Rakušan. Vyjmenoval podmínky

„Pracujeme na lex Ukrajina 7, jejíž součástí jsou mnohá zpřísnění. Pokud budou chtít Ukrajinci zažádat o dlouhodobý pobyt v Česku, musí prokázat bezdlužnost a bezúhonnost vzhledem k našim úřadům a nesmí být sociálně závislí na našem systému,“ pronesl v superdebatě Rakušan. ČTĚTE TAKÉ: Nerudová udělala z Turka usmrkaného chlapečka, řekl Kalousek. To jí nikdo nevezme Již 7. června se […]
Menej ako 1 min. min.

„Pracujeme na lex Ukrajina 7, jejíž součástí jsou mnohá zpřísnění. Pokud budou chtít Ukrajinci zažádat o dlouhodobý pobyt v Česku, musí prokázat bezdlužnost a bezúhonnost vzhledem k našim úřadům a nesmí být sociálně závislí na našem systému,“ pronesl v superdebatě Rakušan.

ČTĚTE TAKÉ: Nerudová udělala z Turka usmrkaného chlapečka, řekl Kalousek. To jí nikdo nevezme

Již 7. června se otevřou volební místnosti. Mnozí voliči mají od začátku kampaně jasno, komu svůj hlas vhodí. Najdou se však i ti, kteří se nemohou mezi jednotlivými politickými subjekty rozhodnout.

O to, že by měli nerozhodnutí voliči vhodit lístek právě jejich straně, zabojuje v exkluzivní superdebatě na CNN Prima NEWS pět předsedů kandidujících uskupení: Vít Rakušan (STAN), Ivan Bartoš (Piráti), Tomio Okamura (SPD a Trikolora), Kateřina Konečná (Stačilo!) a Robert Šlachta (Přísaha a Motoristé sobě). První superdebatu šéfů stran a hnutí před volbami bude moderovat Terezie Tománková.

Jak vidí budoucnost Evropy a Česka? A jak budoucnost Green Dealu? Jak chtějí hájit české zájmy v Evropské unii a zajistit českým občanům bezpečnost? Na tyto a další otázky budou jednotliví hosté odpovídat živě od 20:30 nejen před zapnutými kamerami, ale také před publikem ve studiu.

Volby do Evropského parlamentu proběhnou 7. a 8. června. V den otevření volebních místností přinese CNN Prima NEWS speciální volební servis z Bruselu a 9. června v noci z neděle na pondělí volební studio s analýzou výsledků voleb, které odstartuje ve 20:00 a bude pokračovat živě po celou noc až do speciálního povolebního vydání pořadu Nový den.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie