Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ona má 32 rokov a on 70. Netají, že je s ním pre peniaze. „Dáva mi svoje karty“

29.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/realchloeamour2.0/). Žena priznáva, že randí len s mužmi, ktorí zarábajú viac ako 206 000 USD (približne 193 000 EUR) a kupujú jej diamanty a značkové oblečenie – ale trvá na tom, že napriek rozsudkom nie je zlatokopka. Napriek tomu sa dievča netají tým, že je s partnerom kvôli peniazom. […]
Menej ako 1 min. min.

29.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/realchloeamour2.0/).

Žena priznáva, že randí len s mužmi, ktorí zarábajú viac ako 206 000 USD (približne 193 000 EUR) a kupujú jej diamanty a značkové oblečenie – ale trvá na tom, že napriek rozsudkom nie je zlatokopka. Napriek tomu sa dievča netají tým, že je s partnerom kvôli peniazom.

Chloe Amour sa netají tým, že je s partnerom pre peniaze.
Foto: instagram.com/realchloeamour2.0/

Modelka, ktorá „iba“ randí so staršími mužmi, hovorí, že na nákupy používa kreditnú kartu svojho priateľa a míňa až 100 000 dolárov, Chloe Amour sa otvorila o tom, aké to bolo chodiť s mužom starším o 43 rokov a prečo si teraz myslí, že ženy by mali chodiť len so staršími mužmi.

Chloe Amour sa netají tým, že je s partnerom pre peniaze. Popiera však, že by bola vydržiavanou ženou

32-ročná modelka, ktorá má na Instagrame 2,1 milióna sledovateľov, sa so svojím 70-ročným priateľom zoznámila v reštaurácii v Las Vegas. V ten istý víkend bola Chloe odvezená na nákupy do značkových obchodov – vrátane Christiana Louboutina a Agenta Provocateura. Tým jej vlastne starší partner zaimponoval a netají sa, že je s ním pre peniaze.

Dievča nerandí s mužmi pod určitú hranicu. Jej postoj je šokujúci

Chloe predtým prezradila, že by neuvažovala o rande s mužom, ktorý zarába menej ako 206 000 dolárov ročne. Žena trvá na tom, že nie je zlatokopka, no priznáva, že jej starší milenci kúpili diamantové náušnice, nádherné šperky, značkové kabelky a topánky.

Chloe Amour má špecifické pravidlá a veľa ľudí s ňou nesúhlasí. Má však svojich fanúšikov

Aj keď Chloe, ktorá teraz žije v Las Vegas, priznáva, že v minulosti skúšala randiť s mladšími mužmi, hovorí, že „nekončí to dobre„. Zdôrazňuje, že mladší muži často nie sú tak finančne stabilní, čo na modelku, ktorá rada dostáva darčeky, jednoducho nefunguje.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

On má 80, ona 45 a minulý rok sa stali rodičmi. Toto je jeho siedme dieťa

Jej vlasy sú takmer o meter dlhšie ako ona. Po umytí schnú 24 hodín. Prekonala svetový rekord

The post Ona má 32 rokov a on 70. Netají, že je s ním pre peniaze. „Dáva mi svoje karty“ appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie