Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

One Health plánuje, že lékaři budou předepisovat potraviny na základě toho, co je považováno za prospěšné pro planetu

O programu One health (jedno zdraví) jsem se zde zmiňovala opakovaně zejména v souvislosti s chystanou pandemickou smlouvou a změnami Mezinárodních zdravotních předpisů. Jedno zdraví mělo být totiž zahrnuto do obou uvedených dokumentů. U předpisů se jim to zatím nepodařilo, nicméně už v červenci má proběhnout další fáze schvalování pandemické smlouvy – a tam se […]
Menej ako 1 min. min.

O programu One health (jedno zdraví) jsem se zde zmiňovala opakovaně zejména v souvislosti s chystanou pandemickou smlouvou a změnami Mezinárodních zdravotních předpisů.

Jedno zdraví mělo být totiž zahrnuto do obou uvedených dokumentů. U předpisů se jim to zatím nepodařilo, nicméně už v červenci má proběhnout další fáze schvalování pandemické smlouvy – a tam se již možná pokusí „One health“ prosadit.

One health v podstatě doprovází globální válku proti zemědělství a velmi úzce tak souvisí s klimatickým podvodem. Především vám však předepisuje, co byste měli jíst a v jakém množství – samozřejmě v zájmu klimatu.

Agenda Jednoho zdraví zahrnuje plány pro lékaře, kteří budou psát recepty na potraviny na základě toho, co lékařská instituce považuje za prospěšné pro planetu, což může vést k vyloučení určitých potravin a přidávání pochybných látek.

To vyvolává obavy ohledně přidělování zdravotní péče a upřednostňování environmentálních potřeb před zdravím člověka.

Rámec One Health přesahuje zdravotní péči a proniká do všech oblastí života. Digitální měny centrální banky a totalitní systém biologické bezpečnosti by mohly diktovat, kde budou lidé žít, kam budou cestovat, co budou nakupovat, jak budou utrácet peníze a co budou jíst.

Kombinace těchto kontrolních opatření s genetickou manipulací s potravou vyvolává další poplach.

Termín „Jedno zdraví“  byl vytvořen  po prvním vypuknutí SARS na počátku 21. století, aby odrážel nebezpečí nových nemocí vznikajících při kontaktu mezi lidmi a zvířaty.

Odkazuje na myšlenku, že veřejné zdraví není jen o vašem zdraví, ale také o zdraví zvířat a „planetárním“ zdraví. Je zarámován jazykem navrženým tak, aby zněl přitažlivě a holisticky.

Je v něm zakotven předpoklad, že – protože je ohroženo zdraví planety – musí existovat globální řídící orgán s kontrolou nad všemi rostlinami, zvířaty a lidskými bytostmi, který bude toto „jedno zdraví“ chránit a udržitelně vyvažovat  zdraví lidí, zvířat a ekosystémů, s  rovností  mezi upřednostňováním zvířat, životního prostředí a vašeho osobního zdraví. 

Koncept One Health má neuvěřitelně nebezpečné důsledky, které by měly být zřejmé, když zvážíte, kdo ho prosazuje: WHO, Světová banka, Bill Gates, Rockefellerova nadace, NIH, CDC, USDA, FDA a všichni ostatní iniciátoři Covidového podvodu.

Zahrnuje plány, že lékaři budou předepisovat recepty na potraviny. Někomu to možná zní dobře, dokud neuvážíte, že předpisy nebudou založeny jen na tom, co je pro vás dobré, ale na tom, co lékařská instituce určí, že je prospěšné pro planetu.

Vzpomeňte si, co elity aktivně vylučují z potravinové nabídky, stejně jako to, co v poslední době nejvíc propagují a co vše se dnes přidává do jídla. Vezměme si vymývání mozků většiny lékařů během covidu a jejich odmítnutí doporučovat základní zdravotní doplňky, sluneční záření, vitamín D nebo účinnou včasnou léčbu.

Místo toho ponechávali své pacienty napospas remdesiviru, ventilátorům a injekcím mRNA. Titíž „lékaři“ vám rádi předepíší cokoli, co se po nich bude žádat. Může jít například o jídlo z cvrčků a recepty na salát s očkovací látkou.

One health prosazuje poskytování nebo odepírání zdravotní péče na základě toho, jak dalece jsou vaše zdravotní potřeby vyváženy potřebami životního prostředí.

Když vezmete v úvahu explicitní  malthusiánskou víru globalistů, taková myšlenka s sebou nese nevýslovné riziko. Globalisté  jasně věří, že by ekosystémům planety prospělo snížení počtu obyvatel.

Toto nové paradigma zdraví jim umožňuje zohlednit toto dogma při rozhodování, zda si zasloužíte život zachraňující péči, právo odmítnout očkování, právo na skutečnou přirozenou potravu nebo život vůbec. 

V Kanadě se na snížení počtu obyvatel už docela účinně pracuje. V samotném Québecu více než  6,1 procenta úmrtí v roce 2022  pocházelo z vládního programu eutanazie s názvem Medical Assistance in Dying („MAID“).

Eutanazie je šestou nejčastější příčinou úmrtí v Kanadě; ročně si vyžádá téměř tolik životů, jako měl údajně covid v roce 2020 (jak známo, tato čísla byla notně nadsazena). Kanada má v plánu rozšířit program tak, aby umožnil nezletilým mladším osmnácti let a duševně nemocným lidem souhlasit se smrtí za pomoci lékaře.

Zdravotně postižení a zbídačení Kanaďané hlásí, že jim byla odepřena nezbytná lékařská péče, ale místo toho jim byla nabídnuta sebevražda – včetně paralympioničky a veteránky  Christine Gauthier, která požádala o výtah pro invalidní vozík, ale místo toho jí byla nabídnuta smrt.

Kromě lékařské péče je těžké si představit jakýkoli aspekt vašeho života, který by nespadal pod rámec „Jednoho zdraví.“ Má-li být zdraví zvířat, lidí a životního prostředí posuzováno  stejně, jde agenda daleko nad rámec ordinace lékaře.

Kde žijete, kam můžete cestovat, co nakupujete, jak můžete utrácet své peníze a co můžete jíst, to vše by spadalo pod tento totalitní systém biologické bezpečnosti.

Přemýšlejte o tom v kombinaci s digitálními měnami centrální banky (CBDC), systémem, který se již zavádí v jiných zemích a jehož spuštění se plánuje v 98,5% zemích světa. V rámci tohoto systému jsou všechny peníze digitální a jsou centrálně řízené.

Vláda může naprogramovat vaše peníze tak, abyste je mohli utratit pouze za schválené položky. Předepisování potravinového prášku z hmyzu a zeleniny s mRNA se může stát povinným, pokud jste si již nezařídili alternativní zásobování potravinami s možností platit v nezávislé měně (případně zavést výměnný obchod).

To vše zatím nebylo spuštěno. Ale pokud nás covid něco naučil, pak to, že rámec pro náš útlak je vyvinut dříve, než je nařízen. Proč financovat experimenty s mRNA genovou terapií v hlávkovém salátu a mléce, pokud nemáte v úmyslu použít jídlo jako prostředek pro genetickou manipulaci mas?

Proč sledovat nákupy potravin s deklarovaným cílem snížit spotřebu červeného masa, mléčných výrobků, ryb a vajec, pokud nemáte v plánu kontrolovat, co lidé kupují? A co nahradí tyto zdravé proteiny – GMO sójové burgery?  Vojenský plastový odpadní proteinový prášek? Hmyz?

Vezměte to všechno v kontextu represí proti farmářům po celém světě, pak zahrňte do vznikající kontrolní sítě biologické bezpečnosti One Health spojené s digitálními měnami centrální banky, skóre sociálních kreditů a měřením osobní uhlíkové stopy a  ukáže se vám úplný obraz.

Tímto obrazem je řízená demolice současného zásobování potravinami a svobody, jak je známe, abychom je nahradili globálním, centralizovaným, plně monitorovaným a přísně kontrolovaným systémem, kde se „plebs“ živí průmyslově zpracovanými takzvanými potravinami.

Půjde o systém, ve kterém je vaše zdravotní péče založena na tom, co malthusiáni říkají, že je dobré pro planetu, přičemž jako omluvu používá změnu klimatu a planetární zdraví.

Svoboda jídla a lékařská svoboda jsou dvě strany téže mince, a pokud je nebudeme chránit, přijdeme o všechno.

Nařízená hmyzí dieta, injekce a příkazy: musíme odmítnout všechny jejich plány…

Ohodnoťte tento příspěvek!

[Celkem: 0 Průměrně: 0]

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie