Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Onkologové z mnoha zemí světa volají po okamžitém zastavení genové terapie mRNA, neboť způsobuje nárůst tzv. „turbo rakoviny“ (video)

V posledních letech se ozývá stále víc odborníků, kteří už odmítají zastírat, že se setkávají se zvýšeným výskytem rakoviny, která je zachycena ve vysokém stádiu. Zatímco někteří obhájci genových injekcí stále odmítají korelaci potvrdit, další odborníci jasně ukazují na souvislost mezi nárůstem počtu „turbo rakovin“ a proočkovaností. Dr. Maarten Fornerod se připojuje k rostoucímu počtu […]
Menej ako 1 min. min.

V posledních letech se ozývá stále víc odborníků, kteří už odmítají zastírat, že se setkávají se zvýšeným výskytem rakoviny, která je zachycena ve vysokém stádiu.

Zatímco někteří obhájci genových injekcí stále odmítají korelaci potvrdit, další odborníci jasně ukazují na souvislost mezi nárůstem počtu „turbo rakovin“ a proočkovaností.

Dr. Maarten Fornerod se připojuje k rostoucímu počtu onkologů a odborníků na rakovinu, kteří v nedávných diskuzích o nárůstu agresivních druhů rakoviny, často označovaných jako „turbo rakovina,“ vyjádřili vážné obavy.

Poukazují na znepokojivé spojení mezi experimentální genovou terapií mRNA a nárůstem těchto rychle progredujících rakovin.

Dr. Fornerod je významný výzkumník, jehož odborné znalosti pokrývají komplexní oblasti buněčné biologie a genetiky rakoviny. Během své skvělé kariéry dosáhl pozoruhodného pokroku v renomovaných institucích, jako je European Molecular Biology Laboratory a Netherlands Cancer Institute.

S působivým portfoliem více než 100 recenzovaných článků, včetně průkopnických prací publikovaných v špičkových časopisech, jako je Cell a Nature Genetics, jeho výzkum neustále posouvá hranice vědy.

Mimo laboratoř Dr. Fornerod uplatňuje svůj vliv jako vědecký poradce a člen představenstva nizozemského Doctors Collective, kde jeho poznatky pomáhají utvářet budoucnost lékařského výzkumu a politiky.

Dr. Maarten Fornerod diskutoval o důležitém článku publikovaném v japonském časopise Cureus dne 8. dubna 2024.

Tato retrospektivní studie zkoumá věkově upravenou úmrtnost na rakovinu po třetí dávce mRNA vakcíny podávané během pandemie COVID-19.

Dr. Fornerod zdůraznil zvláště výmluvné číslo ze studie, které ukazuje trvalý pokles úmrtnosti na rakovinu do roku 2020, ale pozoruhodnou divergenci a nárůst v letech 2021 a 2022, který se shoduje s po sobě jdoucími koly očkování mRNA.

Studie prezentuje úmrtnost na rakovinu ve srovnání s vakcinací, se statisticky významným zvýšením úmrtnosti, ke kterému dochází po rozsáhlém podávání této mRNA genové terapie. Japonsko, jedna ze zemí s nejvyšší proočkovaností, nedávno dokončilo sedmé kolo injekcí mRNA, což podtrhlo souvislost pozorovanou ve studii.

Dr. Fornerod není jediným hlasem vyjadřujícím tento rostoucí zájem. Na tento kritický problém upozornil také renomovaný profesor onkologie na katedře onkologie na St. George’s University v Londýně Angus Dalgleish.

Profesor Dalgleish vyjádřil podobné obavy a zdůraznil naléhavou potřebu komplexních studií a okamžitých opatření k řešení potenciálních nebezpečí těchto experimentálních genových terapií mRNA.

Oba odborníci, kteří mají bohaté zkušenosti z onkologie a klinického výzkumu, zdůrazňují důležitost přehodnocení bezpečnostních protokolů a dlouhodobých účinků této široce používané mRNA genové terapie. Jejich varování ohledně opatrnosti sdílí nemalá část lékařské komunity.

Na druhé straně světa prof. Masanori Fukushima, emeritní profesor na Kjótské univerzitě a přední japonský onkolog, rovněž opakovaně odsoudil tyto experimentální genové terapie mRNA.

Právě tento týden hovořila investigativní novinářka Sharyl Attkisson s Dr. Nathanem Goodyearem, lékařem, který se specializuje na alternativní léčbu a integrativní onkologii.

Dr. Goodyear, který se začal léčit s rakovinou poté, co se u něj objevil nádor v nadledvinkách, vysvětlil, že „turbo rakovina“ se týká rychlé a agresivní povahy rakoviny pozorované během posledních čtyř let a zhoršované pandemií.

Při srovnání trendů rakoviny před a po pandemii, Dr. Goodyear zaznamenal jasný rozdíl: Před pandemií postihovala rakovina především lidi starší 50 let a obecně panoval názor, že v boji proti rakovině dochází k pokroku. Po pandemii však nastal znepokojivý posun: rakovina se vyskytuje u mladší populace, je agresivnější a přichází v neobvyklých formách.

Dr. Goodyear citoval vzácné případy, jako je výskyt rakoviny prsu u několika mužů během krátké doby nebo současný výskyt rakoviny prsu a slinivky.

Dr. Fornerod také poukazuje na přesvědčivá pozorování lékařů v první linii, která prokazují souvislost mezi genovou terapií mRNA a nárůstem případů rakoviny.

Mnoho lékařů hlásilo nárůst případů rakoviny po posilovacích dávkách nebo počátečních očkováních mRNA. Zatímco některé z těchto zpráv byly zdokumentovány ve vědecké literatuře jako případové studie, Dr. Fornerod připouští, že jsou svou povahou neoficiální.

Zdůrazňuje však, že je důležité brát takové případy vážně, protože zkušení lékaři mají bohaté zkušenosti a mohou lépe pochopit, co tvoří abnormální vzorce. Znalosti těchto lékařů, vypilované léty praxe, by neměly být brány na lehkou váhu, zvláště když neustále poukazují na odchylky od očekávaných výsledků.

Profesor Gabriel Oon, zakládající prezident Singapurské onkologické společnosti, napsal tuto zprávu a poukázal na to, že několik jeho kolegů v onkologii zaznamenává nárůst leukémie, mezoteliomu, rakoviny prostaty a rakoviny tlustého střeva. Tyto druhy rakoviny jsou zvláště běžné v těch oblastech světa, které jsou proočkovány Pfizerem.

 

Dr. Fornerod dále vysvětluje, jak by mRNA vakcíny mohly přispět k nárůstu případů rakoviny. Poukazuje na to, že o těchto vakcínách je známo, že mají supresivní účinek na imunitní systém, což se dnes již nezpochybňuje.

Genová terapie mRNA může vést ke zvýšení imunitní molekuly IgG4 a obecně oslabit schopnost imunitního systému bránit se hrozbám. Protože náš imunitní systém nás pomáhá chránit před rakovinou, oslabený imunitní systém znamená vyšší pravděpodobnost, že se rakovina rozvine a nekontrolovatelně poroste.

Pokud máte zájem o vývoj a pochopení role IgG4 při podpoře turbo rakoviny, podívejte se na Dr. Mikolaje Raszeka, který sleduje nejnovější vědecké pokroky na toto téma.

Dr. Fornerod se také věnuje problematice kontaminace DNA v mRNA vakcínách a je přesvědčen, že se již nejedná o kontroverzní téma.

Zdůrazňuje, že kontaminace DNA představuje jasné genotoxické riziko a jakékoli genotoxické riziko s sebou nese potenciál způsobit rakovinu. Debata se proto přesunula od toho, zda existuje riziko rakoviny, k pochopení rozsahu tohoto rizika.

Otázka kontaminace DNA již není kontroverzní, protože ji potvrdilo několik nezávislých laboratoří po celém světě.

Je zajímavé, že jediný vědec, který potvrdil kontaminaci DNA, ale zdůraznil, že neexistují žádné obavy, je Dr. Nitta z Tokijské univerzity, který je úzce propojený s Modernou.

Datový analytik Ed Dowd zveřejnil výsledky druhé zprávy o ResearchGate. Studie zkoumala různé věkové skupiny, zejména ty ve věku 64 až 75 let, a dospěla k pozoruhodným výsledkům.

Konkrétně data za věkovou skupinu vykázala zanedbatelný pokles o 0,1 % v roce 2020, následovaný nárůstem o 4,8 % (z-score 10) v roce 2021 a nárůstem o 11,5 % (z-score 24) v roce 2022.

Dowd poznamenal, že tento prudký posun vyžaduje prozkoumání událostí po roce 2020, počínaje rokem 2021. Studie rozlišovala mezi jednou a více příčinami smrti.

V roce 2020 byl pozorován 3,4% nárůst úmrtí z více příčin, což se očekávalo kvůli dopadu COVID-19 na již komorbidní pacienty s rakovinou.

Na rozdíl od očekávání poklesu nadměrného počtu úmrtí na rakovinu v důsledku „tahu vpřed“ však čísla nadále dramaticky rostla: o 9,2 % v roce 2021 a o 16,4 % v roce 2022.

Tento trend ukazuje na významný a problematický nárůst nadměrných úmrtí na rakovinu – jak ze základních, tak z více příčin.  Jen v roce 2022 by mohla nadměrná úmrtnost v této věkové skupině dosáhnout přibližně 40 000.

Ekonom zdravotnictví z Lucernské univerzity, Prof. Dr. Konstantin Beck vyvolal poplach ohledně pojistných událostí kvůli rakovině ve Švýcarsku.

Dr. Fornerod zdůrazňuje jasný příklad cenzury ve vědeckém diskurzu během éry COVIDu. Poukazuje na předtisk z května 2022, který pojednává o nutnosti zvážit tkáňově specifickou dysregulaci aktivity ER při vývoji vakcín na bázi spike (mRNA).

Ve finální verzi z listopadu 2022 byla tato kritická závěrečná věta odstraněna.

Dr. Fornerod má podezření, že toto opomenutí je formou cenzury, možná zaměřené na prevenci váhání s očkováním. Jako zkušený recenzent poznamenává, že je neobvyklé žádat autory, aby odstranili jednotlivé body, což posiluje jeho přesvědčení, že jde o záměrnou cenzuru.

Pomineme-li cenzuru, šikana kritických lékařů je i nadále velkou skvrnou na lékařské profesi.

Nakonec Dr. Fornerod pevně věří, že existuje dostatek silných důkazů pro spojení mRNA vakcín s rakovinou.

V kombinaci s bezpečnostními signály z Japonska obhajuje zastavení těchto takzvaných vakcín, aby se provedl další výzkum a zajistila se bezpečnost veřejnosti.

 

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie