Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Opaľovací krém si vždy dávam do chladničky. Vyskúšajte to a pochopíte všetko na pláži

18.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/lyalya_go). Opaľovací krém by nás mal sprevádzať po celý rok, ale najmä na dovolenke. Je to nevyhnutná súčasť vášho kufra, keď idete na dovolenku. Zabraňuje spáleniu a eliminuje škodlivé účinky slnka na pokožku. Málokto vie, že ho treba uchovávať v chladničke. Ako mám uchovávať opaľovacie krémy?Foto: shutterstock/lyalya_go Ležanie na […]
Menej ako 1 min. min.

18.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/lyalya_go).

Opaľovací krém by nás mal sprevádzať po celý rok, ale najmä na dovolenke. Je to nevyhnutná súčasť vášho kufra, keď idete na dovolenku. Zabraňuje spáleniu a eliminuje škodlivé účinky slnka na pokožku. Málokto vie, že ho treba uchovávať v chladničke.

Ako mám uchovávať opaľovacie krémy?
Foto: shutterstock/lyalya_go

Ležanie na pláži a opaľovanie je pre mnohých ľudí príjemné. Bohužiaľ, intenzívne slnko je pre našu pokožku škodlivé. Všetko kvôli slnečným lúčom UVA a UVB, ktoré môžu viesť k popáleninám a urýchľovať proces starnutia. Preto je veľmi dôležité používať opaľovací krém nielen na dovolenke, ale aj na dennej báze. Je potrebné ho aj správne skladovať.

Ako mám uchovávať opaľovacie krémy? Neukladajte ich do kozmetickej taštičky

Na trhu je k dispozícii veľa opaľovacích krémov. Pri nákupe sa uistite, že kozmetický prípravok má ochranný účinok proti UVA a UVB žiareniu a vysoký ochranný faktor (SPF). Najlepšou voľbou je krém s ochranným faktorom SPF 50, pretože poskytuje približne 98-percentnú ochranu pred UVB žiarením.

Vychladený krém poskytuje príjemné osvieženie a dodáva pleti lesk. To však nie je všetko.
Foto: shutterstock.com/guillefdez_9

Ak ste ho doteraz skladovali v kozmetickej taštičke, na poličke v kúpeľni alebo voľne v kufri, je najvyšší čas to zmeniť. Najlepším miestom na uskladnenie kozmetiky je chladnička. Vychladený krém poskytuje príjemné osvieženie a dodáva pleti lesk. To však nie je všetko.

Môže sa opaľovací krém uchovávať v chladničke? Má to niekoľko výhod

Najväčšou výhodou skladovania opaľovacieho krému v chladničke je, že sa udrží na svojom mieste. Ak ho budete uchovávať na mieste, kde je horúco, napríklad na parapete, v cestovnej taške alebo v aute, nebude taký účinný, ako by mal byť. Kozmetiku by ste mali uložiť do chladničky, ale najlepšie na miesto, kde nie je najchladnejšia, napríklad na poličku umiestnenú na dverách. Nezabudnite tiež na to, aby ste krém na pláži uchovávali v tieni. Nenechávajte ho na uteráku na slnku, ale schovajte ho do ruksaku alebo tašky a zakryte ho náhradným oblečením.

TIP: Opaľovací krém nemusíte mať stále v chladničke. Stačí, ak ho do nej vložíte niekoľko hodín pred plánovanou návštevou pláže.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Pri opaľovaní nejedzte. Škvrny a zmena farby zaručené

Páli vás pokožka po opaľovaní? Vyskúšajte domáce prostriedky na spálenie od slnka

The post Opaľovací krém si vždy dávam do chladničky. Vyskúšajte to a pochopíte všetko na pláži appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie