Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Operace ji stála život. Influencerka krátce po nebezpečném zákroku dostala infarkt

Brazilská influencerka Aline Maria Ferreira da Silva měla na sociálních sítích přes 40 tisíc sledujících. Nedávno se ale rozhodla podstoupit nebezpečný lifting pozadí. Při operaci jí lékaři do každé hýždě vstříkli 30 ml polymetylmetakrylátu (PMMA), informuje britský web The Sun. PMMA není v USA schválen Úřadem pro kontrolu potravin a léčiv (FDA), protože je považovaný […]
Menej ako 1 min. min.

Brazilská influencerka Aline Maria Ferreira da Silva měla na sociálních sítích přes 40 tisíc sledujících. Nedávno se ale rozhodla podstoupit nebezpečný lifting pozadí. Při operaci jí lékaři do každé hýždě vstříkli 30 ml polymetylmetakrylátu (PMMA), informuje britský web The Sun. PMMA není v USA schválen Úřadem pro kontrolu potravin a léčiv (FDA), protože je považovaný za nebezpečný.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Ve věku 42 let zemřela hvězda americké reality show. Její smrt zůstává pro fanoušky záhadou

Den po operaci se influencerce udělalo špatně a její manžel ji odvezl do nemocnice. Aline měla vysokou horečku, ale zdravotnický personál to nepovažoval za závažný příznak a pouze jí předepsal léky proti teplotě.

Její stav se ale nadále zhoršoval a 29. června byla ve vážném stavu hospitalizována poté, co pociťovala silné bolesti břicha a závratě. Aline Maria Ferreira da Silva nakonec utrpěla infarkt a zemřela v úterý 2. července, 10 dní po zákroku. Pohřbena byla 4. července na hřbitově Campo da Esperança ve městě Brasília, napsal web needtoknow.co.uk.

Její matka uvedla, že na stejné klinice již podstoupila plastickou operaci očí, nosu a úst a vše proběhlo v pořádku. „Protože tam podstoupila tolik operací, majiteli kliniky naprosto důvěřovala. Moje dcera byla zdravá, byla v pořádku. Chci spravedlnost, spravedlnosti musí být učiněno zadost,“ uvedla.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Mám rád hodinky a rychlá auta, řekl Voráček ve Varech. Prozradil, za co utrácí nejvíc peněz

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie