Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ophiuchus(Hadonos) je najzáhadnejším znamením zverokruhu. Zistite o ňom celú pravdu

26.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Pike-28). Ophiuchus je často označovaný ako chýbajúce alebo trináste znamenie zverokruhu. Hoci to mnohí ľudia označujú za prelom v astrológii, súhvezdie Ophiuchus poznali astrológovia už v starovekom Babylone. Ophiuchus(Hadonos) je najzáhadnejším znamením zverokruhu.Foto: shutterstock/Pike-28 Moderná astrológia rozlišuje dvanásť znamení zverokruhu , hoci podľa niektorých by mala byť obohatená o […]
Menej ako 1 min. min.

26.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Pike-28).

Ophiuchus je často označovaný ako chýbajúce alebo trináste znamenie zverokruhu. Hoci to mnohí ľudia označujú za prelom v astrológii, súhvezdie Ophiuchus poznali astrológovia už v starovekom Babylone.

Ophiuchus(Hadonos) je najzáhadnejším znamením zverokruhu.
Foto: shutterstock/Pike-28

Moderná astrológia rozlišuje dvanásť znamení zverokruhu , hoci podľa niektorých by mala byť obohatená o Ophiuchus, zatiaľ neoficiálne, trináste znamenie zverokruhu. Podľa kolujúcich klebiet to bola NASA, ktorá urobila tento objav. Koľko pravdy je v tomto? Aké charakterové vlastnosti sa pripisujú ľuďom narodeným v znamení Ophiuchusa? Na všetky tieto otázky odpovedáme.

Nové znamenie zverokruhu, teda Ophiuchus a jeho história

Povesti o trinástom znamení zverokruhu sa začali v roku 2011 po tom, čo vedci NASA zistili, že tvorcovia astrológie, Babylončania, nezohľadnili existenciu jedného zo súhvezdí – Ophiuchus. Svojím tvarom pripomína ľudskú postavu držiacu hada. Súvisí s legendou o gréckom bohu medicíny Asklépiovi, ktorý kedysi uškrtil hada. Vrátil sa však k životu pomocou tajomnej byliny, ktorú mu pred útekom vytrhol Asclepius, aby potom priviedol k životu ľudí a zázračné bytosti. Hádes sa zo strachu z Asklépiových síl obrátil o pomoc na Zeusa, ktorý potom liečiteľa zabil. Na oplátku ho umiestnil na oblohu medzi ostatné súhvezdia.

Ophiuchus svojím tvarom pripomína ľudskú postavu držiacu hada.
Foto: shutterstock/Kovalova Marharyta

Ophiuchus – Trináste znamenie zverokruhu by zahŕňalo ľudí narodených v decembri

Podľa vedcov neprebieha ekliptikou dvanásť, ale trinásť súhvezdí. Slnko pretína spomínané súhvezdie medzi 29. novembrom a 18. decembrom. Ľuďom narodeným v tomto období bude pridelené nové znamenie zverokruhu, Ophiuchus.

Charakterové črty ľudí narodených v znamení Ophiuchusa

Ľudia narodení v znamení Ophiuchus sú veľmi citliví a zároveň ochotní neustále sa rozvíjať. Sú to samotári, ktorí idú po vlastných cestách, ktorí majú radi nové výzvy a stále sú hladní po úspechu. Vyznačujú sa umeleckou dušou, ktorá dokonale organizuje ich prácu a aj prácu iných.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Zvoľte si účes podľa vášho znamenia zverokruhu!

Najlepšie manželky sú ženy z týchto znamení zverokruhu. Rebríček manželiek vám prezradí, s kým kráčať k oltáru

The post Ophiuchus(Hadonos) je najzáhadnejším znamením zverokruhu. Zistite o ňom celú pravdu appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie