Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Opilý řidič najel do komunitního centra v Arizoně. Na místě bylo minimálně 30 zraněných

K tragédii došlo v sobotu večer ve městě Apache Junction v americkém státě Arizona, informuje NBC News. Na místo incidentu byli přivoláni policisté, záchranáři i hasiči. ČTĚTE TAKÉ: Vážná nehoda na D3 u Tábora. Auto narazilo zezadu do vozu silničářů, dva lidé jsou zranění Řidičem vozidla byl podle tamní policie 73letý Thomas Edward Kain. „Nasedl do svého vozu, […]
Menej ako 1 min. min.

K tragédii došlo v sobotu večer ve městě Apache Junction v americkém státě Arizona, informuje NBC News. Na místo incidentu byli přivoláni policisté, záchranáři i hasiči.

ČTĚTE TAKÉ: Vážná nehoda na D3 u Tábora. Auto narazilo zezadu do vozu silničářů, dva lidé jsou zranění

Řidičem vozidla byl podle tamní policie 73letý Thomas Edward Kain. „Nasedl do svého vozu, aby odjel, a omylem vjel do budovy. Nyní je ve vazbě,“ uvádí policie na webových stránkách města.

Podle strážců zákona byl řidič během incidentu pod vlivem alkoholu. „Tato nehoda ukazuje, jak nebezpečné je řízení pod vlivem alkoholu. Jsme vděční, že nedošlo k žádným obětem na životech,“ dodali policisté.

Kain svým manévrem zranil minimálně 30 lidí. Podle policistů muselo být 10 osob transportováno sanitkou do nemocnice, jedna z nich byla ve vážném stavu. Dalších 15 lidí s lehkými zraněními ošetřili zdravotníci na místě. Alespoň pět dalších zraněných se do nemocnice dopravilo samo.

Řidič vozidla byl zadržen a umístěn do okresní věznice, informuje deník The Arizona Republic. Policie zatím neuvedla, z jakých provinění byl obviněn.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Fatální chyba pilotů. Letadlo se po startu zřítilo do obydlené oblasti, zemřelo téměř 150 lidí

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie