Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Opustila pečovatelský dům, pak už ji nikdo neviděl. Policie hledá seniorku z Olomouce

„Pohřešovaná odešla dnes v 13:00 hodin z domu s pečovatelskou službou nacházející se na ulici Politických vězňů v Olomouci. Do současné doby se nevrátila a nepodala o sobě žádné zprávy. Pohřešovaná špatně vidí, z domu sama nevychází a může být zmatená. Musí být stále pod dohledem,“ uvedla Zajícová. ČTĚTE TAKÉ: Jihočeský šaman vydíral klienty černou magií. […]
Menej ako 1 min. min.

„Pohřešovaná odešla dnes v 13:00 hodin z domu s pečovatelskou službou nacházející se na ulici Politických vězňů v Olomouci. Do současné doby se nevrátila a nepodala o sobě žádné zprávy. Pohřešovaná špatně vidí, z domu sama nevychází a může být zmatená. Musí být stále pod dohledem,“ uvedla Zajícová.

ČTĚTE TAKÉ: Jihočeský šaman vydíral klienty černou magií. Některým měl hrozit smrtí

Žena je vysoká 150 až 155 centimetrů, má hubenou postavu, krátké šedé vlasy a modré oči. Na levém spánku má větší hnědý melanom. Vzhled pohřešované odpovídá věku mezi 85 a 95 lety. „Chodí mírně v předklonu a napadá na levou stranu směrem od hůlky. Na sobě měla v době odchodu světle fialové triko, tmavé kalhoty, šedé ponožky a zdravotní obuv s páskem. Na zádech černý batůžek,“ dodala Zajícová.

Policisté žádají lidi, kteří pohřešovanou ženu spatřili nebo by věděli, kde se zdržuje, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158, případně kontaktovali nejbližší policejní služebnu.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Potyčka cizinců na Žižkově skončila pobodáním. Po útočníkovi na útěku pátrá policie

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie