Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Oslava narozenin krále Karla III.: Je známý přesný čas, kdy se princezna Kate ukáže v kočáru

„Kate potěšila miliony lidí, když oznámila, že se připojí ke svým třem dětem a bude sedět v kočáře pro velkou rodinnou chvíli. Odešla z domova a je na cestě do Trooping the Colour. Královští příznivci mohou očekávat, že Kate uvidí zhruba v 13:20 (SEČ),“ uvedl web The Mirror. ČTĚTE TAKÉ: Palác mlčením o stavu princezny přiživuje spekulace, […]
Menej ako 1 min. min.

„Kate potěšila miliony lidí, když oznámila, že se připojí ke svým třem dětem a bude sedět v kočáře pro velkou rodinnou chvíli. Odešla z domova a je na cestě do Trooping the Colour. Královští příznivci mohou očekávat, že Kate uvidí zhruba v 13:20 (SEČ),“ uvedl web The Mirror.

ČTĚTE TAKÉ: Palác mlčením o stavu princezny přiživuje spekulace, míní expert. Kate má prý jedinou naději

Manželka následníka britského trůnu se na veřejnosti naposledy objevila loni o Vánocích. Následně se z veřejného života stáhla. V polovině ledna pak podstoupila plánovanou operaci břicha. Původně se očekávalo, že se ke svým povinnostem vrátí okolo Velikonoc. Tyto plány však překazila vážná nemoc.

Princezna v druhé polovině března oznámila, že má rakovinu. „Můj lékařský tým mi z toho důvodu doporučil, abych podstoupila preventivní chemoterapii. Nyní jsem v rané fázi léčby,“ uvedla Kate. I přes hrozivou diagnózu manželka následníka trůnu neztrácela víru.

Princeznin tchán král Karel III. má také rakovinu a podstupuje léčbu. Britská hlava státu naposledy odcestovala do Francie na osmdesáté výročí vylodění v Normandii. Na rozdíl od krále se Kate zcela stáhla ze svých královských povinností. Její manžel princ William se na jaře také na několik týdnů nebyl vidět, aby podpořil svou ženu a jejich tři děti.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Vandalové zaútočili na portrét krále Karla. Nasadili hlavu kreslené postavičky, vadí jim týrání zvířat

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie