Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

OSN má „akční plán“ na omezení svobody projevu ve všech zemích světa

Generální tajemník OSN Antonio Guterres prohlásil: Všechny projevy, které jsou v rozporu se zavedenými narativy, musí být potlačeny. O vašich právech vyplývajících z prvního dodatku se jedná v OSN, stejně jako ve Světovém ekonomickém fóru a dalších globalistických organizacích, které jsou v souladu s rozvíjejícím se systémem jednoho světa. Dne 18. června, v rámci Mezinárodního […]
Menej ako 1 min. min.

Generální tajemník OSN Antonio Guterres prohlásil: Všechny projevy, které jsou v rozporu se zavedenými narativy, musí být potlačeny.

O vašich právech vyplývajících z prvního dodatku se jedná v OSN, stejně jako ve Světovém ekonomickém fóru a dalších globalistických organizacích, které jsou v souladu s rozvíjejícím se systémem jednoho světa.

Dne 18. června, v rámci Mezinárodního dne boje proti nenávistným projevům – ano, na to mají skutečně svůj den – vyzval generální tajemník OSN k vymýcení „nenávistných projevů“ na celém světě.

I když to může znít hezky v dnešním světě, kde to lechtá uši naivních Západních liberálů, mějte na paměti, že „nenávistný projev“ je v očích toho, kdo se dívá.

Toto prohlášení OSN je třeba považovat za předzvěst, jasný signál, že se OSN a její četní globalističtí spojenci chystají ještě více omezit to, co my lidé smíme říkat nebo psát na internetu. Záměrem globalistů je kriminalizovat všechny projevy, s nimiž nesouhlasí.

V připraveném projevu zveřejněném 17. června měl generální tajemník OSN Antonio Guterres co říci o tom, proč musí státy světa regulovat projevy ještě přísněji než dosud. Uvedl:

„Nenávistné projevy jsou znakem diskriminace, zneužívání, násilí, konfliktů a dokonce zločinů proti lidskosti. Viděli jsme to od nacistického Německa po Rwandu, Bosnu a další země. Neexistuje žádná přijatelná úroveň nenávistných projevů; všichni musíme pracovat na jejich úplném vymýcení.“

Dodal, že:

„Nenávistné projevy se dnes zaměřují na širokou škálu skupin, často na základě rasy, etnického původu, náboženství, přesvědčení nebo politické příslušnosti. V posledních měsících došlo k nárůstu antisemitských a protimuslimských nenávistných projevů na internetu i ve veřejných komentářích vlivných představitelů. Nenávistné projevy mohou být používány proti ženám, uprchlíkům, migrantům, genderově odlišným a transsexuálním osobám a menšinám. Je masivně zesilován mocí digitálních platforem a nástrojů, které umožňují jeho šíření napříč hranicemi a kulturami.“

A tady je to nejdůležitější. Poznamenal:

„Státy mají podle mezinárodního práva povinnost předcházet podněcování k nenávisti a bojovat proti němu a podporovat rozmanitost, vzájemné porozumění a solidaritu. Musí tyto závazky zintenzivnit a plnit a zároveň zajistit, aby přijatá opatření zachovávala svobodu projevu a chránila menšiny a další komunity.“

Z textu těchto komentářů je zřejmé, že v očích globalistů jim velmi záleží na ochraně stále citlivých pocitů sexuálních menšin, nelegálních migrantů a dalších menšin.

Pokud však nepatříte mezi jednu nebo více skupin, kterým globalisté udělují zvláštní práva a privilegia, nemáte žádná práva, a už vůbec ne právo na svobodu projevu nebo svobodu tisku. Pokud máte nějaký názor, raději si ho nechte pro sebe, jinak vám hrozí pokuta nebo dokonce vězení.

Nic nemůže být protiameričtějšího, protože zakladatelé našeho národa se nestarali o ochranu práva lidí říkat to, co je populární. Spíše jim šlo o právo vyjádřit svůj názor, který by mohl být nepopulární nebo kontroverzní. Jedná se zpravidla o projevy politické nebo náboženské povahy.

Globalistické elity to tak nevidí. Chtějí udávat tón a agendu a všechny ostatní projevy utlumit výhrůžkami a skutečnými trestními postihy.

To je typ Statečného Nového Světa, do kterého nás globalisté chtějí přivést. Vidíme, že se to již děje ve Velké Británii, Kanadě, Německu a dalších dříve svobodných zemích. Ve Spojených státech existuje frakce, která chce jít stejnou cestou, a používá tajuplné zákony, aby uvrhla Američany podporující život do vězení na dlouhé tresty, a totéž udělala i s protestujícími, kteří 6. ledna 2021 neudělali nic jiného než pokojně prošli Kapitolem.

Guterres dodal, že „strategie a akční plán OSN proti nenávistným projevům poskytuje rámec pro řešení příčin i dopadů této pohromy. A OSN v současné době připravuje Globální zásady pro integritu informací, kterými se budou rozhodovací orgány v těchto otázkách řídit.“

Ano, OSN má skutečně „akční plán“, jak omezit naše projevy (celý plán si můžete přečíst ZDE). To, že nevolený globální orgán vůbec má takový plán, natož aby ho vnucoval národům světa, by mělo každého svobodymilovného Američana, Kanaďana nebo Evropana vyděsit k smrti.

Prosím, lajkujte, sdílejte a přihlaste se k odběru tohoto kanálu, abychom mohli pokračovat ve sdílení zpráv, kterých se mainstream neodvažuje dotknout. Zůstaňte silní. Tento boj vyhrajeme.

Zdroj

The post OSN má „akční plán“ na omezení svobody projevu ve všech zemích světa first appeared on Akta X.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie