Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Osoba narodená 26.1

Osobnosť s číslami 26.1 nesie v sebe zvláštne spojenie vlastností spojených s lakomosťou, workoholizmom a zároveň s energiou Mága. Človek s touto kombináciou môže prejsť životom v presvedčení, že všetko je veľmi ťažké a treba makať do úmoru, aby niečo dosiahol. No sám život tejto osobnosti bude v životných pádoch ukazovať, že je čas a musí zastaviť, […]
Menej ako 1 min. min.

Osobnosť s číslami 26.1 nesie v sebe zvláštne spojenie vlastností spojených s lakomosťou, workoholizmom a zároveň s energiou Mága. Človek s touto kombináciou môže prejsť životom v presvedčení, že všetko je veľmi ťažké a treba makať do úmoru, aby niečo dosiahol. No sám život tejto osobnosti bude v životných pádoch ukazovať, že je čas a musí zastaviť, uvedomiť si, že existuje oveľa viac.

Lakomosť v tomto prípade nie je iba o šetrnosti, k ostatným, ale aj ku svojej osobnosti. Osoba s týmito číslami môže zažívať obdobie, kedy nevie oceniť maličkosti života a všetko vníma ako stratu financií. Bezcitné šetrenie a odmietanie si užiť radosti môže viesť k izolácii a stratám aj v oblasti lásky, osôb na ktorých jej záleží. Skúšky v oblasti lásky môžu byť náročné, pretože osobnosť cíti, že jej vo vzťahu chýba niečo podstatné. Paradoxne, aj keď sú v plusovej finančnej situácii, môžu pociťovať, že majú všetko ťažké a nikto im nemôže pomôcť. Aj napriek tomu, že sú dobrými šporičmi, môžu obetovať pre iných, no keď sami potrebujú pomoc, môže byť ťažké nájsť podporu. U týchto ľúdí je paradox, že vedia ako zarobiť a usporiť eurá, ale môžu aj všetko lusknutím prstu stratiť.

Tento človek môže byť workoholikom, ťahá dlhé šichty a stráca cit pre mieru. Možno sa obáva zmien a snaží sa všetko držať pod kontrolou. Dôležité je položiť si otázku o financiách a zvážiť, či nepracuje nad svoje sily a prečo vlastne?

V tarote je pod číslom 1 ukrytý Mág. Ak je táto osobnosť schopná vyvažovať svoje vlastnosti, môže ťahať dlhé šichty s energiou Mága, ktorý dokáže pracovať viac ako okolie. No treba si dať pozor, aby sa nevyčerpala na úkor vlastného zdravia.

Súhra týchto čísiel nás upozorňuje, aby sme nezabudli na maličkosti života. Je dôležité znova objaviť v sebe silu a vieru aj v ostatných ľudí. Prichádzame na svet, aby sme si uvedomili, že aj ostatní sú len ľudia, ktorí robia chyby, a je potrebné prekonať svoje hranice a otvoriť sa s láskou aj voči sebe a svojmu okoliu. Nešetriť na sebe, znamená dopriať si najmä oddychové veci, nakoľko táto osobnosť sa musí naučiť oddychovať nielen myšlienkami ale aj fyzicky. Minúť peniaze bez víčitiek na masáž, cvičenie, relaxačný pobyt…..

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie