Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ostrý konflikt v Pezinku kvůli zatoulanému míči. Pracovník zadržel dítě, lidé rozbíjeli okna

V jednom z areálů firmy v Pezinku v části Glejovka došlo minulý týden ke konfliktu. Na místě proto musel zasahovat velký počet policistů. Podle prvotních informací měl před incidentem přelézt plot areálu chlapec z nedaleké osady. Údajně mu tam vletěl míč a chtěl ho zpátky. Na místě ho pak chytil jeden z pracovníků, což se […]
Menej ako 1 min. min.

V jednom z areálů firmy v Pezinku v části Glejovka došlo minulý týden ke konfliktu. Na místě proto musel zasahovat velký počet policistů. Podle prvotních informací měl před incidentem přelézt plot areálu chlapec z nedaleké osady. Údajně mu tam vletěl míč a chtěl ho zpátky. Na místě ho pak chytil jeden z pracovníků, což se ale nelíbilo místním, kteří prolomili bránu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Brutální útok v Plzni zachytily kamery. Agresor ranou srazil mladíka, ten upadl do bezvědomí

Majitel tvrdí, že chtěl jen chránit svůj majetek, protože jeho areál už v minulosti několikrát navštívili zloději. Poté, co muži z osady prolomili bránu, měli se vrhnout na majitele a jeho věci. Podle svědků ho vytáhli z auta, ve kterém byla i jeho žena a malý syn. Útočníci pak měli rozbít okna na budově a poškodit nákladní auto.

„Okresní ředitelství v Pezinku zahájilo trestní stíhání ve věci poškození cizí věci spáchané formou spolupachatelství. Způsobená škoda je předběžně vyčíslená na 4 500 eur (112 tisíc korun),“ uvedla policejní mluvčí Jana Šimunková pro TV JOJ.

Místní obyvatelé ale tvrdí, že se jen snažili dostat šestiletého Lukáše do bezpečí. Zároveň podle informací televize JOJ podávají na podnikatele trestní oznámení. Případ tak budou muset rozplést policisté. Ti zůstali na místě do nočních hodin, aby zajistili stopy a kamerové záznamy. „Přesné příčiny a okolnosti této události jsou předmětem vyšetřování,“ dodala Šimunková.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Kuchař Jožko zmasakroval tělo své přítelkyně. Synovi bratislavského škrtiče hrozí doživotí

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie