Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Otčímovi zasadil přes dvacet ran nožem, půjde do vazby. Kolem případu je několik nejasností

"Klient byl vzat do vazby, ale s rozhodnutím nesouhlasíme, takže jsme na místě podali opravný prostředek," sdělila obhájkyně Kateřina Bezděkovská. U déle než dvouhodinového vazebního zasedání její klient částečně vypovídal. ČTĚTE TAKÉ: Poblíž chrámu svaté Barbory v Kutné Hoře visel oběšenec. Policie zjišťuje okolnosti "Krajské státní zastupitelství podalo včera (v sobotu) na pana obviněného návrh vzetí do vazby z důvodu, aby tu trestnou […]
Menej ako 1 min. min.

“Klient byl vzat do vazby, ale s rozhodnutím nesouhlasíme, takže jsme na místě podali opravný prostředek,” sdělila obhájkyně Kateřina Bezděkovská. U déle než dvouhodinového vazebního zasedání její klient částečně vypovídal.

ČTĚTE TAKÉ: Poblíž chrámu svaté Barbory v Kutné Hoře visel oběšenec. Policie zjišťuje okolnosti

“Krajské státní zastupitelství podalo včera (v sobotu) na pana obviněného návrh vzetí do vazby z důvodu, aby tu trestnou činnost neopakoval. Bylo zahájeno trestní stíhání pro zločin vraždy,” uvedla státní zástupkyně Simona Konopáčová.

Incident se stal během narozeninové oslavy dvaačtyřicetileté ženy. Její syn v rodinném domě podle informací CNN Prima News po předchozím konfliktu nožem napadl svého otčíma a ubodal ho. Vyšetřovatelé měli na těle zavražděného napočítat přes dvacet bodných ran.

Šestapadesátiletý muž i přes rychlou pomoc záchranářů fatálním poraněním podlehl. Jednadvacetiletý mladík si podle informací Krimi Zpráv útok nožem dokonce nahrával a záznam uveřejnil na internetu. Než se video začalo masivně šířit, policisté ho stáhli a materiál teď analyzují kriminalističtí experti.

Podle některých sousedů měl otčím rodinu dlouhodobě týrat, podle jiných se zase syn na útok připravoval a trpěl duševními problémy. V případě prokázání viny obviněnému mladíkovi hrozí, že ve vězení stráví až osmnáct let.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Tvrzení? Účelová, reaguje vedení policie na kauzu „kameramana ze sprchy“. Množí se ale rozpory

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie