Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Otec Miley Cyrus momentálne prežíva krušné obdobie

22.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/billyraycyrus/ shutterstock/Featureflash Photo Agency). Billy Ray Cyrus (62) podal žiadosť o rozvod so speváčkou Firerose (35) (skutočným meno Johanna Rosie Hodges) 22. mája, s odvolaním sa na neprekonateľné rozdiely a nevhodné manželské správanie. Tu to však nekončí, ale naopak všetko začína, pretože rozvádzajúci sa pár sa začal žalobami predbiehať […]
Menej ako 1 min. min.

22.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/billyraycyrus/ shutterstock/Featureflash Photo Agency).

Billy Ray Cyrus (62) podal žiadosť o rozvod so speváčkou Firerose (35) (skutočným meno Johanna Rosie Hodges) 22. mája, s odvolaním sa na neprekonateľné rozdiely a nevhodné manželské správanie. Tu to však nekončí, ale naopak všetko začína, pretože rozvádzajúci sa pár sa začal žalobami predbiehať a magazín People získal exkluzívne náhľad do rozvodových spisov.

Otec Miley Cyrus momentálne prežíva krušné obdobie.
Foto: instagram.com/billyraycyrus/ shutterstock/Featureflash Photo Agency

Po takmer siedmich mesiacoch manželstva prichádza krach!

Zdroj People píše, že Cyrus sa po siedmich mesiacoch rozvádza preto, lebo jeho manželka „nie je tou osobou, o ktorej si myslel, že je a s ktorou sa oženil.“

„Verí, že sa vydala z iných dôvodov ako z lásky“

– prezradil blízky zdroj.

„Mali drámu a problémy s dôverou ohľadom peňazí.“

– dodáva zdroj.

Speváčka Firerose ale ponúka na celú situáciu úplne iný pohľad.

Tvrdí, že keď jej manžel podal v máji žiadosť o rozvod, bola deň pred plánovanou operáciou preventívnej dvojitej mastektómie. Vraj v týždňoch pred jej operáciou ju mal spevák vystavovať „chaosu“, keď neustále spúšťal slovné útoky a vytváral tak „emocionálne a psychologické väzenie“.

Ako sa vyvíjala situácia pred operáciou?

Speváčka tvrdí, že ju nakoniec „prepadli“ rozvodovými papiermi menej ako 24 hodín predtým, ako mala podstúpiť operáciu. Obvinila aj Cyrusovho brata a švagrinú, že jej vraj tri a pol hodiny búchali na dvere jej spálne v snahe prinútiť ju, aby opustila dom, ktorý zdieľala so Cyrusom, aj keď to boli práve oni, ktorí ju vraj dobrovoľne chceli sprevádzať do ordinácie a následne pomôcť zotaviť sa.

Po svadbe v októbri 2023 Cyrus zaplatil speváčke zdravotné poistenie a údajne “bol pripravený“ zaplatiť aj všetky chirurgické náklady, ktoré neboli kryté.

„Manželka sa spoliehala na jeho sľuby, že operáciu zaplatí, ale tento sľub odmietol“

píše sa v dokumentoch.

„V deň, keď speváčka mala ísť na operáciu, namiesto toho hľadala miesto, kde by mohla žiť, a bola vystavená značnému emocionálnemu stresu.“

– čítame.

V spise Firerose sa nachádza aj obvinenie z „extrémneho verbálneho, emocionálneho a psychického zneužívania“. Tiež sa tam uvádza, že spevák má problémy s užívaním návykových látok, vďaka ktorým je „nepredvídateľný a prchký“.

Aký dôvod ešte Billy Ray Cyrus v prvotnej žiadosti o rozvod uviedol?

Okrem nevhodného manželského správania tiež uviedol, že bol uvedený do „podvodu“.

Firerose všetky tvrdenia poprela a namiesto toho obvinila Cyrusa z nevhodného konania, a to natoľko, že sa pri vzájomnom spolužití cítila po jeho boku v „nebezpečí“.

Foto: instagram.com/billyraycyrus/

A ako sa rozvodové konanie vyvíja?

13. júna podal Billy Ray Cyrus núdzový návrh na vydanie „dočasného obmedzujúceho príkazu“. Príkaz by zabránil k prístupu k jeho osobným a služobným kreditným kartám a účtom. Cyrus tvrdil, že po ich odcudzení minula takmer 100 000 dolárov na „neoprávnené nákupy“.

Firerose reagovala, že neexistuje „žiadna núdzová situácia“ a že posledné dva roky mala prístup k jeho kartám ako jeho právoplatná manželka.

Právnici speváčky pre People tvrdia, že počas rozvodového konania majú strany počas manželstva žiť tak, ako od 10. októbra 2023 a manžel nemá právo ju od finančných zdrojov prerušiť.

Cyrusovi právnici sa vyjadrili, že tvrdenia, ktoré speváčka uvádza, sú obzvlášť „mätúce a podozrivé„. Firerose prosila Cyrusa, aby jej odpustil a vzal ju späť len dva dni po tom, čo podal žiadosť o rozvod.

Zdroj Daily Mail uvádza, že medzi ďalšie dôvody, ktoré zrejme dopomohli k expresnému rozvodu, mohli patriť aj zničené vzťahy medzi spevákom a jeho deťmi, najmä s Miley Cyrus, ktorá ho napríklad pri svojej ďakovnej reči, keď vyhrala Grammy 2024, vynechala.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Princ William má narodeniny. Zverejnili rodinní fotografiu. Je tu jedno „ale“

Skutočný dôvod hádky Meghan Markle a Victoriou Beckham bol odhalený. Teraz je všetko jasné

The post Otec Miley Cyrus momentálne prežíva krušné obdobie appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie