Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Otvorenie sezóny na pumptracku v Trenčíne už najbližšiu sobotu

Prvá sezóna na pumptrackovej dráhe v Trenčíne sa otvára so slávnostným podujatím, ktoré sa uskutoční v najbližšiu sobotu, 6. apríla 2024, od 10.00 do 14.30 hodiny. Ak máte deti, odrážadlá, bicykle a chuť na zábavu, neváhajte a príďte! Nezabudnite však na dôležitú výbavu: prilby a chrániče. Ak by ste náhodou niečo zabudli, na mieste si […]
Menej ako 1 min. min.

Prvá sezóna na pumptrackovej dráhe v Trenčíne sa otvára so slávnostným podujatím, ktoré sa uskutoční v najbližšiu sobotu, 6. apríla 2024, od 10.00 do 14.30 hodiny.

Ak máte deti, odrážadlá, bicykle a chuť na zábavu, neváhajte a príďte! Nezabudnite však na dôležitú výbavu: prilby a chrániče. Ak by ste náhodou niečo zabudli, na mieste si to môžete požičať, informuje Mesto Trenčín.

Na pumptrackovej dráhe sa predvedie aj vicemajsterka sveta v BMX Kristína Madarásová. Budete mať možnosť sledovať profesionálnych bajkerov a kolobežkárov pri ich jazde. Okrem toho je pripravená aj amatérska súťaž pre deti vo viacerých vekových kategóriách.

Zábava a súťaže

Na podujatí sa dozviete všetky pravidlá pre bezpečnú jazdu na pumptrackovej dráhe. Okrem toho vás čaká tombola so skvelými cenami, občerstvenie a možnosť servisu bicyklov a odrážadiel zdarma počas akcie. Vaše deti si môžu užiť aj strihanie vďaka profesionálnemu barberovi.

Podujatie organizuje mesto Trenčín v spolupráci s ORIGOS, BIKE RACING SLOVAKIA a DIVO.

Prihláška a doprava

Prihlásiť sa na súťaž je možné ešte dnes elektronicky, ale aj priamo na mieste v deň konania podujatia.

V súvislosti s podujatím by sme vás radi informovali o parkovaní a doprave. Deň pred podujatím, v piatok 5. apríla 2024, budú parkovacie miesta pod cintorínom uzatvorené s vstupom len pre organizátorov a VIP osoby. V sobotu, 6. apríla 2024, od 7.00 hodiny, budú prebiehať prípravné práce na mieste, preto vás Mestská polícia Trenčín odkloní na parkoviská pri LIDLi alebo na Saratovskú ulicu. Ďakujeme za pochopenie.

©Slovenský večerník/ilustračné foto

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie