Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ovisnuté viečka nebudú problém. Vyriešte tento problém pomocou týchto trikov

8.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Marina Demeshko). Niekedy môžu byť očné viečka uvoľnené a klesať. Môže to viesť k problémom so zrakom, kozmetickým problémom alebo ďalším zdravotným problémom. Slabosť alebo poškodenie ktoréhokoľvek z troch svalov viečok alebo ich šliach môže spôsobiť poklesnutie viečka, ale môžete to napraviť domácimi prostriedkami. Aké domáce triky pomáhajú na […]
Menej ako 1 min. min.

8.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Marina Demeshko).

Niekedy môžu byť očné viečka uvoľnené a klesať. Môže to viesť k problémom so zrakom, kozmetickým problémom alebo ďalším zdravotným problémom. Slabosť alebo poškodenie ktoréhokoľvek z troch svalov viečok alebo ich šliach môže spôsobiť poklesnutie viečka, ale môžete to napraviť domácimi prostriedkami.

Aké domáce triky pomáhajú na ovisnuté viečka?
Foto: shutterstock/Marina Demeshko

Mať ovisnuté viečka alebo sa s nimi vyrovnať je ťažké, ale môžete vyskúšať niektoré techniky a prírodné prostriedky na zlepšenie ovisnutých viečok. Pokúsiť sa liečiť poklesnuté alebo ovisnuté viečka prírodnými prostriedkami je cenovo výhodnejšie, než minúť tisíce na chirurgický zákrok alebo botoxové injekcie.

Udržujte svoje telo hydratované

Ovisnuté viečka sú najčastejšie spôsobené nedostatočným príjmom tekutín, únavou alebo stresom. Pite veľa tekutín, najmä vodu, čerstvo vylisované šťavy a bylinky. Dbajte na to, aby ste nechodili spať smädní a hneď ráno vypite pohár vody.

Uhorky a zemiaky sú prírodná kozmetika na očné viečka

Uhorky obsahujú kyselinu pantoténovú, ktorá pomáha omladzovať pokožku.
Foto: shutterstock/P Stock

Uhorky obsahujú kyselinu pantoténovú, ktorá pomáha omladzovať pokožku. Sú tiež dobrým zdrojom draslíka a vitamínu C, ktorý môže pomôcť pri liečbe ochabnutých očí tým, že revitalizuje pokožku. Surové zemiaky sa môžu zdať ako zvláštne riešenie na ovisnuté viečka, ale mnohí ľudia si ich pochvaľujú. Enzýmy a sťahujúce látky v zemiakoch pomáhajú bojovať proti zápalom, napínajú pokožku a znižujú opuchy.

Používajte olivový olej

Olivový olej je ďalším skvelým riešením na unavené alebo ovisnuté viečka, pretože obsahuje silnú zmes antioxidantov. Zahrejte trochu olivového oleja, kým nedosiahne vlažnú teplotu. Keď olivový olej dosiahne správnu teplotu, vmasírujte si trochu do viečok a nechajte roztok na tvári cez noc.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Máte ráno ospalky? Nesťažujte sa, pretože sú to „obete vojny, ktorú ste vyhrali v spánku“

Žmurkáte? Pravdepodobne ich máte. Takto vznikajú zajačie vrásky. Ako sa ich zbavíte?

The post Ovisnuté viečka nebudú problém. Vyriešte tento problém pomocou týchto trikov appeared first on Vášeň v tebe.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie