Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Oxfordská univerzita: Myokarditida a perikarditida se objevují pouze po očkování proti Covidu, nikoli po infekci Covidem

Propagandisté se snaží co nejvíc zdravotních problémů svést na Covid nebo takzvaný „long Covid,“ nicméně nyní i studie dokazují, že zejména za srdeční problémy nese zodpovědnost výhradně genová injekce. Je tristní, že do budoucna se připravují dokonce i pro děti výhradně mRNA „vakcíny.“ Ty mají nahradit stávající. V zemi, jako je ta naše, kde je […]
Menej ako 1 min. min.

Propagandisté se snaží co nejvíc zdravotních problémů svést na Covid nebo takzvaný „long Covid,“ nicméně nyní i studie dokazují, že zejména za srdeční problémy nese zodpovědnost výhradně genová injekce.

Je tristní, že do budoucna se připravují dokonce i pro děti výhradně mRNA „vakcíny.“ Ty mají nahradit stávající. V zemi, jako je ta naše, kde je očkování proti některým nemocem povinné, to povede k závažným problémům u nemalého počtu dětí.

U mladých lidí se pak jako vedlejší účinek projevuje velmi často právě poškození srdce. To nyní potvrdila i nová studie.

Vědci z Oxfordské univerzity hodnotili více než milion anglických dětí ve věku 5 až 11 let a dospívajících ve věku 12 až 15 let na výskyt myokarditidy a perikarditidy v souvislosti s infekcí COVID-19 a vakcínou COVID-19.

Podle preprintu se myokarditida a perikarditida vyskytují pouze po očkování a nikoli po infekci COVID-19.

„I když jsou tyto příhody vzácné, všechny myokarditidy a perikarditidy během období studie se vyskytly u očkovaných jedinců,“ napsali autoři.

Epoch Times hlásí:

Studie analyzovala data z databáze OpenSAFELY-TPP anglické Národní zdravotní služby (NHS), která pokrývá 40 procent anglických ordinací primární péče.

Očkovaní dospívající a děti byli přiřazeni k neočkovaným kohortám a sledováni po dobu 20 týdnů, aby se porovnaly pozitivní testy COVID-19, hospitalizace, kritická péče COVID-19, nežádoucí příhody a hospitalizace bez COVIDu.

Anglická data ukázala, že myokarditida a perikarditida byly zdokumentovány pouze u očkovaných. Tyto výsledky jsou v rozporu s údaji z jiných studií, které prokázaly vyšší výskyt myokarditidy po infekci COVID-19.

 

S výjimkou tří případů perikarditidy se všechny ostatní případy vyskytly po první dávce vakcíny. Více než polovina dospívajících s perikarditidou a myokarditidou byla hospitalizována nebo šla na pohotovost. Není známo, kolik dospívajících potřebovalo intenzivní péči, i když maximální délka pobytu pro léčbu myokarditidy byla jeden den.

Kardiolog Dr. Peter McCullough, který se na studii nepodílel, řekl deníku The Epoch Times, že studie je jednou z mnoha, které prokazují, že očkování proti COVID-19 není pro děti z lékařského hlediska nezbytné, vzhledem k méně než 1% míře infekce, a že nadměrné testování na COVID-19 je plýtváním zdroji.

Dr. Julian Fidge k tomu mimo jiné uvedl: „Myokarditida a perikarditida jsou vzácné: za 22 let až do očkování jsem viděl pouze jeden případ a pak jsem velmi rychle viděl 5 závažných případů.“

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie