Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Oznámil Bill Gates v nedávném rozhovoru svůj další projekt?

www.slovanskenoviny.sk/rss Nedávno měl miliardář Bill Gates rozhovor pro Bild, který prošel téměř bez povšimnutí. Gatesovi se v redakci německých novin dostalo nadšeného přivítání. V rozhovoru z ničeho nic začal Gates používat termín „mikrobiom.“ To spustilo všechny poplašné zvony pro německého lékaře Heiko Schöninga, který v září 2019 předpověděl pandemii koronaviru. Na konci loňského roku vydal knihu […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Nedávno měl miliardář Bill Gates rozhovor pro Bild, který prošel téměř bez povšimnutí. Gatesovi se v redakci německých novin dostalo nadšeného přivítání.

V rozhovoru z ničeho nic začal Gates používat termín „mikrobiom.“ To spustilo všechny poplašné zvony pro německého lékaře Heiko Schöninga, který v září 2019 předpověděl pandemii koronaviru.

Na konci loňského roku vydal knihu „Angriff aufs Mikrobiom“ neboli „Útok na mikrobiom.“

V našem těle a na našem těle je mnoho mikroorganismů, jako jsou bakterie, viry a kvasinky. Společně se nazývají mikrobiom. Důležitou funkcí mikrobiomu je ochrana před patogeny.

Podle Schöninga se připravuje mezinárodně koordinovaný útok na náš mikrobiom a tento rozhovor byl oznámením. „To není vtip,“ prohlásil zkušený odborník, který rok předem předpověděl koronavirovou pandemii.

Gates během rozhovoru uvedl, že narušený vaginální mikrobiom vede k mnoha mrtvě narozeným dětem a předčasným porodům.

Schöning poukázal na to, že celosvětově jsme od zavedení očkování proti COVID-19 zaznamenali ve statistikách mnoho mrtvě narozených dětí a předčasných porodů. Kromě toho jsme v mnoha evropských zemích svědky prudkého poklesu porodnosti.

Již dříve gastroenteroložka Sabine Hazan, odbornice v oblasti střevních bakterií, zjistila, že mikrobiom byl vážně ovlivněn u lidí, kteří byli očkováni. Rozhodla se, že svá zjištění nezveřejní, protože žádný časopis by si na to netroufl.

Lékařka sledovala čtyři pacienty, kteří byli zdraví, po dobu 90 dnů. Po očkování se počet bifidobakterií v jejich střevech propadl z jednoho milionu na nulu. Poškození bylo dlouhodobé.

Hazanová se také podívala na mikrobiom dětí narozených očkovaným matkám a ukázalo se, že nemají bifidobakterie. Jenže za normálních okolností je 90 procent jejich mikrobiomu tvořeno těmito bakteriemi.

Gates svaluje vinu na mikrobiom matek. Řekl, že vaginální mikrobiom, který je v nerovnováze, může mít velmi negativní důsledky.

Schöning poté, co úspěšně předpověděl Covid, pokračoval ve stopách zločinců, kteří vše zorganizovali. Díky tomu nyní může učinit další předpověď o jejich dalším projektu.

„Tentokrát to není o virech, ale o bakteriích, konkrétněji o bakteriích, které máme ve střevech, ale také ve vagíně, tedy vaginálním mikrobiomu.“

Lékař dodal, že mikrobiom ve střevě má přímé spojení s mozkem. „V podstatě je to útok, který se zaměřuje na mozek přes střevní mikrobiom.“

„Farmaceutické společnosti a zpravodajské služby v zákulisí investují miliardy do vývoje geneticky modifikovaných antibiotik,“ řekl Schöning. Často se jedná o stejné lidi, kteří se podíleli na podvodu s Covidem.

Zmínil Chrise Darbyho, člena správní rady National Resilience, který je úzce zapojen do všech druhů projektů CIA.

Slovanka

/ necenzurovanapravda.sk /

Príspevok Oznámil Bill Gates v nedávném rozhovoru svůj další projekt? je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie