Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

P. Slota: Psychiatrický pacient Matovič šaškuje v Kyjeve

www.slovanskenoviny.sk/rss Psychiatrický pacient Igor Matovič šaškuje v Kyjeve, u nás šíri poplašné správy o tom, že Putin sa chystá zaútočiť na našu republiku a všetkých nás chce poslať do koncentračných táborov a povraždiť, chce zobrať naše Slovensko preč z Európy a presunúť ho asi niekam na sever Sibíri. No skratka všetko také matovičoviny, ktoré patria […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Psychiatrický pacient Igor Matovič šaškuje v Kyjeve, u nás šíri poplašné správy o tom,

že Putin sa chystá zaútočiť na našu republiku a všetkých nás chce poslať do koncentračných táborov a povraždiť, chce zobrať naše Slovensko preč z Európy a presunúť ho asi niekam na sever Sibíri.

No skratka všetko také matovičoviny, ktoré patria viac do ústavu pre duševne chorých ako do politického priestoru.

To, že Matovič je blázon, vieme asi všetci okrem neho, ale alarmujúce je to, že na Slovensku je stále dostatok bláznivých voličov, ktorí mu tieto jeho klamstvá, dezinformácie a hoaxy doslova žerú ako nepríčetné ovečky seno na paši z dôvodu LEBO FICO, LEBO PUTIN, alebo stále existujú aj takí, čo ho volia z dôvodu “nech je aspoň sranda”.

Potom tam má Matovič na čele kandidátky takého jedného Polláka, ktorý dlhé roky drancuje eurofondy určené na riešenie rómskej otázky, straší Rómov s tým, že Putin si pre nich nachystal ďalší rómsky holokaust a zároveň podporuje kyjevského fašistu a jeho neonacistické prápory na Ukrajine a vykrikuje banderovské heslá.

Pollák je teda zjavne tiež mentálne značne poškodené indivíduum, asi preto sú s Matovičom už tak dlho nerozlučnou dvojicou. Pollák “vybaví” rómske voličské hlasy a Matovič si potom nevšíma jeho eurofondový klondajk. Matovič a Pollák sú teda konkrétnym dôvodom, prečo treba prísť voliť v čo najväčšom počte, aby sa dopad voličov práve Matoviča a Polláka na celkový volebný výsledok minimalizoval.

Pavol Slota/skspravy.sk

Príspevok P. Slota: Psychiatrický pacient Matovič šaškuje v Kyjeve je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie