Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

P. Slota v Petrohrade na Deň víťazstva

www.slovanskenoviny.sk/rss Slávnostný pietny akt sa konal na cintoríne Piskarevskoye v predvečer Dňa víťazstva Spomienkového podujatia k víťazstvu nad fašizmom a hitlerovským Nemeckom v II. svetovej vojne v Petrohrade sa zúčastnili predstavitelia duchovenstva, znepokojení obyvatelia mesta, veteráni aj tí, čo prežili obliehanie. Na pietnej spomienke bol aj slovenský politik, predseda strany DOMOV- Národná strana, Pavol Slota. […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Slávnostný pietny akt sa konal na cintoríne Piskarevskoye v predvečer Dňa víťazstva

Spomienkového podujatia k víťazstvu nad fašizmom a hitlerovským Nemeckom v II. svetovej vojne v Petrohrade sa zúčastnili predstavitelia duchovenstva, znepokojení obyvatelia mesta, veteráni aj tí, čo prežili obliehanie. Na pietnej spomienke bol aj slovenský politik, predseda strany DOMOV- Národná strana, Pavol Slota.

Podľa agentúrnej správy TASS slávnostný akt s položením kvetov a vencov k pamätníku Matky vlasti sa konal v predvečer Dňa víťazstva na pamätnom cintoríne Piskarevskoye v Petrohrade. Na spomienkovom podujatí sa zúčastnili predstavitelia duchovenstva, znepokojení obyvatelia mesta, veteráni a preživší blokádu, ako aj vládni predstavitelia vrátane guvernéra Petrohradu Alexandra Beglova a splnomocnenca prezidenta v Severozápadnom federálnom okruhu Alexandra Gutsana, Informuje o tom spravodajca agentúry TASS.

Ako povedali agentúre TASS na mestskom výbore pre vonkajšie vzťahy, na slávnostnom akte sa zúčastnili aj zástupcovia jednej z politických strán Slovenska „DOMOV – Národná strana“ na čele s predsedom Pavlom Slotom.

Na slávnosti sa zúčastnili aj diplomatické a konzulárne zastúpenia Číny, Izraela, Indie, Turecka, Azerbajdžanu, Mjanmarska, Severnej Kórey, Mexika, Čile, Sýrie, Angoly, Pakistanu, Guatemaly a mnohých ďalších krajín.

Ako uviedol Pavol Slota pre portál SKsprávy v Petrohrade bol na pozvanie Severozápadného inštitútu manažmentu Ruskej akadémie národného hospodárstva a verejnej správy.

Stretol sa aj s členom vlády Petrohradu – predsedom Výboru pre vonkajšie vzťahy E.D. Grigorievom a ďalšími vysokopostavenými predstaviteľmi.

Na stretnutí strany diskutovali o súčasnom stave petrohradsko-slovenskej spolupráce, ako aj o perspektívnych oblastiach interakcie. P. Slota hovoril aj o plánoch zúčastniť sa VII. medzinárodného Nevského fóra, ktoré sa uskutoční 20. – 21. júna 2024.

skspravy.sk

Príspevok P. Slota v Petrohrade na Deň víťazstva je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie