Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Padajúce vlasy v lete už nie sú mojím postrachom. Mám dômyselný spôsob, ako vyživiť svoje pramene

25.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Studio Romantic). Vypadávanie vlasov je problém, ktorý sa týka mnohých z nás. Navyše sa často zintenzívňuje počas jari a leta. Existuje však domáci prostriedok, ktorý pomôže znížiť vypadávanie vlasov. Je to rýchla, lacná a účinná možnosť, ako posilniť vlasy od korienkov až po končeky. Ako zabrániť vypadávaniu vlasov?Foto: shutterstock/Studio […]
Menej ako 1 min. min.

25.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Studio Romantic).

Vypadávanie vlasov je problém, ktorý sa týka mnohých z nás. Navyše sa často zintenzívňuje počas jari a leta. Existuje však domáci prostriedok, ktorý pomôže znížiť vypadávanie vlasov. Je to rýchla, lacná a účinná možnosť, ako posilniť vlasy od korienkov až po končeky.

Ako zabrániť vypadávaniu vlasov?
Foto: shutterstock/Studio Romantic

Problém vypadávania vlasov môže mať rôzne príčiny. Preto sa oplatí zistiť ich príčinu. Okrem iného môže ísť o dôsledok nevhodnej starostlivosti o vlasy, nesprávnej výživy alebo chronického stresu. Mnohé ženy tiež pozorujú zvýšené vypadávanie vlasov na jar a v lete. Našťastie existujú rýchle a jednoduché spôsoby, ako nadmernému vypadávaniu vlasov zabrániť. Môžete to urobiť sami, doma.

Venujte pozornosť správnej starostlivosti o vlasy. To je kľúčom k zdravým a hustým vlasom

Ak sa chcete tešiť zo zdravých a hustých vlasov, je dôležité, aby ste sa dobre starali o svoje pramene aj pokožku hlavy. Dbajte na dôkladné čistenie pokožky hlavy a pravidelnú výživu končekov. Účinné môžu byť produkty z drogérie alebo lekárne, ale existujú aj produkty, ktoré už máte doma.

Ak sa chcete tešiť zo zdravých a hustých vlasov, je dôležité, aby ste sa dobre starali o svoje pramene aj pokožku hlavy.
Foto: shuterstock/Galaxy love design

Kvasnicová maska vyživuje a regeneruje. Osvedčená liečba rednúcich vlasov

Domáca kvasnicová maska dokáže skvele vyživovať a regenerovať vlasové vlákna. Navyše vlasy zjemní a navráti im prirodzený, zdravý lesk. Jej príprava je veľmi jednoduchá – stačí spojiť 1/4 kocky čerstvého droždia, dve polievkové lyžice prírodného jogurtu a pol šálky teplej vody. Túto zmes naneste na celé vlasy a jemne vmasírujte do pokožky hlavy. Nechajte ju pôsobiť 20-30 minút, potom opláchnite vlažnou vodou a umyte si vlasy ako zvyčajne.

Prirodzený spôsob rastu vlasov. Kávová usadenina vám môže pomôcť

Raz týždenne jednoducho votrite kávovú usadeninu do pokožky hlavy a jemne ju masírujte.
Foto: shutterstock/Arylanna

Aplikácia kávovej usadeniny na pokožku hlavy umožňuje dôkladné čistenie pokožky hlavy, čo podporuje rast nových vlasov. Raz týždenne jednoducho votrite kávovú usadeninu do pokožky hlavy a jemne ju masírujte. Potom vlasy opláchnite a umyte ako zvyčajne. Táto kúra ďalej posilňuje a vyživuje korienky.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Ako rýchlo si vypestovať vlasy? Vezmite 3 eurá a choďte do obchodu. Začnú rásť ako bláznivé

Takýmto účesom by sa mali vyhýbať dámy po 40-tke. Len zvýraznia vrásky a poškodia vaše vlasy

The post Padajúce vlasy v lete už nie sú mojím postrachom. Mám dômyselný spôsob, ako vyživiť svoje pramene appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie