Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Pákistánský starosta Londýna Khan zakazuje anglickou vlajku na taxících během fotbalového ME (video)

Dnes se podíváme nejen na nový počin Khana, ale i na postupné zavádění práva šaría v britské metropoli, kterou již mohamedáni úspěšně ovládli. A v příštích letech zřejmě bude dílo zkázy dokonáno po celé zemi, protože volby se chystají vyhrát labouristé, kteří výměnu obyvatel ještě víc urychlí… Muslimský starosta Sadiq Khan a šéfové  organizace Transport […]
Menej ako 1 min. min.

Dnes se podíváme nejen na nový počin Khana, ale i na postupné zavádění práva šaría v britské metropoli, kterou již mohamedáni úspěšně ovládli. A v příštích letech zřejmě bude dílo zkázy dokonáno po celé zemi, protože volby se chystají vyhrát labouristé, kteří výměnu obyvatel ještě víc urychlí…

Muslimský starosta Sadiq Khan a šéfové  organizace Transport for London tvrdí, že kříž svatého Jiří by mohl „odvádět pozornost“ ostatních řidičů a dokonce způsobit nehody.

125 000 řidičů v hlavním městě bylo varováno, že by mohli čelit vážným pokutám, včetně ztráty licence, pokud budou mít červenobílou vlajku.

Řidiči se ozývají a trvají na tom, že vlajky nejsou o nic rušivější než barevné nátěry na vozidlech polepených reklamami.

A obviňují Khana z toho, že se podbízí woke tvrzení, že anglická vlajka je urážlivá vůči menšinám. 125 000 londýnských černých taxíků, běžných taxikářů, soukromých pronájmů a řidičů Uberu nesmí vyvěšovat ani miniaturní vlajky – a zakázány jsou dokonce i nálepky – Anglie nebo jiné země.

Nicméně duhová pride vlajka je samozřejmě povolena…

A do Londonistánu se podíváme ještě jednou – a to ve videu. V něm muslimský prodavač vyhání zákaznici, protože je údajně příliš spoře oděná a v jejich obchodě mohou ženy nakupovat jen v cudném oblečení.

Britka si tak okusila jak bude již brzy vypadat země pod právem šaría, kdy se do obchodu nedostane nejen nezahalená, ale zřejmě ani bez mužského doprovodu.

Na chvilku je ve videu vidět i záběr na údajně nestoudnou Britku. Jak sami uvidíte, tak její oblečení by jen stěží v normálním světě vyvolávalo dojem, že je málo oblečená.

Nicméně personál obchodu zřejmě neakceptuje zákaznice oděné méně než v hidžábu, ideálně však nejspíš v burce nebo nikábu…

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie