Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Palác mlčením o stavu princezny přiživuje spekulace, míní expert. Kate má prý jedinou naději

Kensingtonský palác neinformuje veřejnost o zdravotním stavu nemocné princezny Kate, v důsledku čehož lidé na sociálních sítích neustále spekulují o nejrůznějších možnostech. Skrývání se před veřejností a mlčení podle odborníka na kulturu Nicka Edeho není správnou cestou a připomněl, že únor a březen byly ve znamení divokých teorií, které vyvrcholily natočením videa s přiznáním o […]
Menej ako 1 min. min.

Kensingtonský palác neinformuje veřejnost o zdravotním stavu nemocné princezny Kate, v důsledku čehož lidé na sociálních sítích neustále spekulují o nejrůznějších možnostech. Skrývání se před veřejností a mlčení podle odborníka na kulturu Nicka Edeho není správnou cestou a připomněl, že únor a březen byly ve znamení divokých teorií, které vyvrcholily natočením videa s přiznáním o rakovině.

ČTĚTE TAKÉ: Už nejde jen o Harryho a Meghan. Královští rebelové se bojí o budoucnost dětí, řekl expert

„Návrat pomluv o Kate vytváří pro královskou rodinu a její komunikační tým velké dilema. Na jedné straně mají povinnost informovat veřejnost a potlačovat fámy, které mohou být škodlivé a vytvářet negativní ohlasy,“ nastínil pro portál Newsweek Nick Ede.

Odborník se domnívá, že by palác mohl učinit další prohlášení, nicméně by to prý stejně spekulace nezastavilo. „Na druhou stranu zůstávají potichu a důstojní. Zaujímají postoj královny: Nikdy si nestěžuj, nikdy nevysvětluj,“ pokračoval Ede.

K TÉMATU: Otazníky okolo princezny Kate přiživují konspirační teorie. Návštěva trhů vyvolala další

„Je celkem zřejmé, že věci nejsou dobré, a když jde o něčí zdraví, je to soukromé a osobní,“ vysvětlil.

Podle něj by však palác aktualizace o zdravotním stavu princezny Catherine zveřejňovat měl. „Moje rada zní, aby královský tým poskytoval krátké a milé aktualizace, informoval média a všechny ostatní, že se časový plán může změnit,“ uvedl s tím, že je to jediný způsob, jak zastavit bláznivé konspirační teorie.

Princezna z Walesu se zcela stáhla z veřejného života do ústraní. V sobotu 14. června se ve Velké Británii bude konat velkolepá slavnost Trooping the Colour na oslavu narozenin britského monarchy, krále Karla III. Palác dosud nepotvrdil, ani nevyvrátil účast nemocné princezny, připomněl magazín People.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie