Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

PancakeSwap spúšťa predikčný trh poháňaný AI

PancakeSwap, decentralizovaný multi-chain obchodný protokol, oficiálne predstavil nový predikčný trh poháňaný umelou inteligenciou v sieti Arbitrum. Táto inovatívna platforma umožňuje používateľom každých 10 minút predpovedať pohyby cien kryptomien, ako je Ethereum (ETH), a zapojiť sa tak do jedinečnej formy trhovej špekulácie, ktorá spája technológiu s financiami. Protokol DeFi v stredu 26. júna oznámil, že predikčný […]
Menej ako 1 min. min.

PancakeSwap, decentralizovaný multi-chain obchodný protokol, oficiálne predstavil nový predikčný trh poháňaný umelou inteligenciou v sieti Arbitrum. Táto inovatívna platforma umožňuje používateľom každých 10 minút predpovedať pohyby cien kryptomien, ako je Ethereum (ETH), a zapojiť sa tak do jedinečnej formy trhovej špekulácie, ktorá spája technológiu s financiami.

Protokol DeFi v stredu 26. júna oznámil, že predikčný trh je už v prevádzke na riešení Ethereum Layer-2, Arbitrum. Trh obsahuje cenový kanál poháňaný decentralizovanou sieťou AI Allora, čo predstavuje významný krok vpred v integrácii technológie AI v rámci priestoru DeFi.

Po úspechu funkcií Swap, Yield Farming, Syrup Pools, Perpetuals a Options Trading expanzia spoločnosti PancakeSwap na predikčné trhy podčiarkuje jej odhodlanie poskytovať svojej používateľskej základni na Arbitrum rozmanitú škálu funkcií. Cieľom protokolu je ponúknuť používateľom nielen rozmanité služby, ale aj pútavý a potenciálne výnosný zážitok.

Používatelia môžu svoje predpovede vsadiť na predpoveď umelej inteligencie a buď sa s ňou stotožniť, alebo vsadiť proti nej. Na konci každého kola dostanú účastníci žetónové odmeny z víťazného fondu, čím sa do tradičného obchodovania pridáva prvok gamifikácie. Podľa tímu PancakeSwap umelá inteligencia nebude stávkovať proti používateľom; namiesto toho slúži používateľom ako sprievodca pri prijímaní informovaných rozhodnutí na základe ich dôvery v predpovedné schopnosti umelej inteligencie alebo ich vlastného úsudku.

Trh AI-Prediction od spoločnosti PancakeSwap je teraz aktívny na portáli Arbitrum, ktorý poháňa sieť Allora. Táto spolupráca poukazuje na potenciál AI pri zvyšovaní presnosti a efektívnosti trhov s predikciami. Používatelia teraz môžu predpovedať pohyby cien ETH a získať podiel z výherného fondu, pričom 9-týždňová kampaň obsahuje odmeny a až 100 % ochranu finančných prostriedkov.

Keďže sektory DeFi a AI sa naďalej vyvíjajú, platformy ako PancakeSwap sú na čele tejto technologickej konvergencie a ponúkajú používateľom inovatívne spôsoby interakcie s trhom s kryptomenami. So svojím trhom predikcií poháňaným umelou inteligenciou nastavuje PancakeSwap nový štandard pre zapojenie používateľov a predpovedanie trhu vo svete blockchainu.

Zdroj: cryptonews

Príspevok PancakeSwap spúšťa predikčný trh poháňaný AI je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie