Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Paradigm oznámila spustenie obchodovania s altcoinovými opciami

Vývoj v oblasti kryptomenových derivátov pokračuje neustálym tempom a najnovšie novinky z trhu sú dôkazom toho. Spoločnosť Paradigm, ktorá je lídrom v poskytovaní likvidity pre obchodníkov s derivátmi, nedávno oznámila spustenie lineárneho obchodovania s altcoinovými opciami na burze Deribit. Tento krok predstavuje významný míľnik v evolúcii kryptomenových trhov, keďže ponúka obchodníkom nové možnosti pre diverzifikáciu […]
Menej ako 1 min. min.

Vývoj v oblasti kryptomenových derivátov pokračuje neustálym tempom a najnovšie novinky z trhu sú dôkazom toho. Spoločnosť Paradigm, ktorá je lídrom v poskytovaní likvidity pre obchodníkov s derivátmi, nedávno oznámila spustenie lineárneho obchodovania s altcoinovými opciami na burze Deribit. Tento krok predstavuje významný míľnik v evolúcii kryptomenových trhov, keďže ponúka obchodníkom nové možnosti pre diverzifikáciu ich portfólií a hedgingové stratégie.

Lineárne obchodovanie s opciami sa líši od tradičných obchodných nástrojov tým, že výplaty sú priamo spojené s cenovými pohybmi podkladových aktív. To znamená, že obchodníci môžu mať priame finančné expozície voči volatilite altcoinov, ako sú MATIC, Solana (SOL) a XRP, čo im umožňuje lepšie riadiť riziká a využívať trhové príležitosti.

Paradigmova iniciatíva je podporená spoluprácou s Galaxy, popredným hráčom v oblasti digitálnych aktív, a QCP Group, ktorá je významným tvorcom trhu. Táto synergia medzi rôznymi subjektmi v kryptomenovom ekosystéme naznačuje rastúci záujem a dôveru v digitálne aktíva ako legitímne finančné nástroje.

Podľa vyhlásenia spoločnosti, zavedenie lineárneho obchodovania s altcoinovými opciami na Deribit umožní klientom vykonávať rozsiahle obchody, čo by malo viesť k zvýšeniu likvidity a prístupu k inštitucionálnemu obchodovaniu s kryptoderivátmi. S viac ako 300 miliardami dolárov v celoživotnom objeme obchodovania, Paradigm ukazuje, že má kapacitu a odborné znalosti na to, aby bolo toto nové podnikanie úspešné.

Tento strategický posun Paradigmu otvára dvere pre ďalší rozvoj a inovácie v oblasti kryptomenových derivátov. S rastúcou popularitou a prijatím kryptomien ako investičného aktíva sa očakáva, že aj iné platformy a služby budú nasledovať tento príklad a rozširovať svoje ponuky o podobné produkty.

Pre obchodníkov a investorov predstavuje tento vývoj vzrušujúcu príležitosť na rozšírenie ich obchodných stratégií a využitie nových nástrojov na ochranu pred volatilitou trhu. Ako sa bude tento segment trhu vyvíjať, zostáva otázne, ale jedno je isté: kryptomenové deriváty sú tu, aby zostali a budú naďalej formovať budúcnosť finančných trhov.

Zdroj: coinedition

Príspevok Paradigm oznámila spustenie obchodovania s altcoinovými opciami je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie