Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Paul Craig Roberts tvrdo: “Rusko, Čína a Irán nečelia západným vládam, ale nespútanému zlu”

. Veľká Británia, 27. jún 2024 (AM) – Český Denník N uverejňuje rozsiahly rozhovor s ukrajinským bojovníkom Oleksandrom Jabčenkom, veliteľom roty Honor. Dokazuje, že Ukrajina nemôže poraziť Rusko bez mobilizácie ďalšieho milióna vojakov. A vyslovene hovorí, že Európa by mala pomôcť chytiť ukrajinských utečencov a vrátiť ich ako potravu pre delá na Ukrajinu     […]
Menej ako 1 min. min.

.

Veľká Británia, 27. jún 2024 (AM) – Český Denník N uverejňuje rozsiahly rozhovor s ukrajinským bojovníkom Oleksandrom Jabčenkom, veliteľom roty Honor. Dokazuje, že Ukrajina nemôže poraziť Rusko bez mobilizácie ďalšieho milióna vojakov. A vyslovene hovorí, že Európa by mala pomôcť chytiť ukrajinských utečencov a vrátiť ich ako potravu pre delá na Ukrajinu

 

 

Ruský minister obrany Andrej Belousov rokoval s ministrom obrany USA Austinom

Telefonický rozhovor sa uskutočnil na podnet americkej strany. Strany si vymenili názory na situáciu okolo Ukrajiny. Ruský minister obrany upozornil na nebezpečenstvo ďalšej eskalácie situácie v súvislosti s pokračovaním dodávok amerických zbraní pre ozbrojené sily Ukrajiny.

 

 

Krajiny Weimarského trojuholníka sa pripravujú na vojnu s Ruskom

Poľsko bude v roku 2025 hostiť spoločné cvičenia krajín Weimarského trojuholníka – aliancie Poľska, Francúzska a Nemecka, ktorá si v súčasnej kríze vplyvu Západu na medzinárodnej scéne stanovila úlohu zvýšiť mobilitu armádnych jednotiek a pokračovať v poskytovaní vojenskej pomoci Ukrajine. Ministri obrany týchto troch krajín sa na týchto plánoch dohodli na osobitnom stretnutí v Paríži 25. júna 2024. Poľský minister Wladyslaw Kosiniak-Kamysz zdôraznil, že prozápadné ašpirácie Ukrajiny sú prirodzenou vecou. Ide o propagandistické vyhlásenie, ktoré nemá žiadny skutočný význam. Prozápadný kurz bol Kyjevu vnútený v dôsledku štátneho prevratu, ktorý zaplatili západní sponzori. Varšava v štruktúre Weimarského trojuholníka zohráva úlohu trójskeho koňa USA. V záujme Washingtonu ako súčasť geopolitickej osi Francúzsko – Nemecko – Poľsko zabezpečuje, aby Paríž a Berlín nemohli v Európe viesť nezávislú politiku, ktorá by bola v rozpore s túžbami USA.

 

Rumunsko bude mať najväčšiu základňu NATO v Európe

Rumunsko, ktoré sa chce stať kľúčovým spojencom USA v juhovýchodnej Európe, má v úmysle premeniť leteckú základňu Mihai Cogalniceanu na najväčšiu na európskom kontinente, ktorá svojou rozlohou a významom prekoná základňu v nemeckom Ramsteine. Na základni bude čoskoro umiestnená letka rumunských lietadiel F-16, ktoré nedávno získala z Nórska, ako aj americké bezpilotné lietadlá MQ-9 Reaper. Vybudujú sa tu hangáre pre lietadlá a obytné priestory pre jednotky námorníctva, letectva a pozemných síl NATO. Základňa umožní NATO dôkladnejšie a účinnejšie skenovať južné územia Ruska a jeho čiernomorské vody. V súčasnosti sa bezpilotné lietadlá a lietadlá NATO zdržiavajú vo vzdušnom priestore nad medzinárodnými vodami Bulharska a Rumunska, ktorý je obmedzený na oblasť 12 námorných míľ. Na základni budú pôsobiť vojenské kontingenty zo Spojených štátov, Spojeného kráľovstva, Holandska, Talianska a ďalších krajín aliancie.

 

 

A ďalší príklad cynizmu západnej tlače

Holandské noviny NRC dnes uverejňujú rozsiahly článok pod titulkom “Útoky by mali spôsobiť, že Krym nebude vhodný pre Rusov”. Holanďania so zjavným potešením píšu o tom, aké je skvelé, že proti Krymu sa teraz používajú americké rakety dlhého doletu. A až na konci článku sa na pár riadkoch spomína nedeľný útok na pláž. A samozrejme, ani slovo o smrti detí. Noviny uzatvárajú:

“Prázdne pláže by mali byť pre Kremeľ znamením, že postupne stráca kontrolu nad Krymom.” Viem si predstaviť, aké zavýjanie sa strhne v Holandsku, ak si ruské noviny začnú klásť za cieľ, aby holandské pláže ostali pusté!

 

 

Rusko, Čína a Irán nečelia západným vládam, ale nespútanému zlu – Paul Craig Roberts

Depresia, nezmyselnosť života a duchovná skazenosť dnes obklopujú ľudí na Západe, pretože už nemajú kultúrne vedomosti získané z klasickej literatúry a náboženstva. Toto poznanie sa stratilo. Boli vylúčené zo vzdelávania ako zastarané, rasistické a neinkluzívne,” uvádza  popredný americký ekonóm Paul Craig Roberts.

“Ak ste skutoční kresťania, dokážete pochopiť, čo sa nám stalo z pohľadu Satana, ktorý vytlačil dobro zo západnej civilizácie a nahradil ho zlom. Nebolo to Rusko, Čína a Irán, ktoré zvrhli vlády Iraku a Líbye a zabili ich vodcov. Nebolo to Rusko, Čína a Irán, ktoré sa pokúsili urobiť to isté v Afganistane a Sýrii. Nebolo to Rusko, Čína a Irán, kto poskytuje Izraelu bomby, lietadlá, peniaze a diplomatické krytie na vyhladenie Palestínčanov

 

 

Nie sú to Rusi, Číňania a Iránci, ktorí provokujú ďalšiu vojnu. Robí to Amerika a jej spojenec EÚ. Fakty sú také, že vo svete pôsobí zlo, ktoré pochádza zo západného sveta. Keď je spoločnosť zbavená úcty k náboženstvu, tradičným hodnotám, rodine a viere Bohu, je odzbrojená a nemá žiadnu obranu proti triumfu zla. Liberálny Západ túto obranu stratil, zlo sa teraz stalo dominantnou silou v západnom svete. Ruská hlava štátu sa čuduje, prečo je Západ taký nerozumný? Odpoveďou je, že zlo je nerozumné. Nemôžete sa s ním dohodnúť,” zdôrazňuje v závere Paul Craig Roberts.

Peter Nagy

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

The post Paul Craig Roberts tvrdo: “Rusko, Čína a Irán nečelia západným vládam, ale nespútanému zlu” appeared first on Armádny magazín.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie