Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Pavol Slota: Mám taký pocit, že do mozočkov bratislavskej kaviarne sa nejako vkráda nacizmus

Mám taký pocit, že do mozočkov bratislavskej kaviarne sa nejako vkráda nacizmus, ktorý skrývajú za „vzdelanie“ a nazývajú to progresivizmus. Neviem síce, čo je podľa nich pokrokové na snahe zopakovať chyby z minulosti, ale podľa mňa je toto jednosmernou cestou do pekla. Ale hlavne, že za fašistov a nacistov oni označujú každého, kto s nimi […]
Menej ako 1 min. min.

Mám taký pocit, že do mozočkov bratislavskej kaviarne sa nejako vkráda nacizmus, ktorý skrývajú za „vzdelanie“ a nazývajú to progresivizmus. Neviem síce, čo je podľa nich pokrokové na snahe zopakovať chyby z minulosti, ale podľa mňa je toto jednosmernou cestou do pekla.

Ale hlavne, že za fašistov a nacistov oni označujú každého, kto s nimi nesúhlasí. A pritom sú to práve oni, kto tu nenápadne glorifikuje nacistického zvera Banderu a dáva ho do jednej roviny s národnou, resp. vlasteneckou politikou. Naša národná politika je založená na láske k domovu, k hrdosti na vlastnú národnú identitu a úcte k svojim predkom a ich historickému odkazu. Nie je to politika založená na nenávisti a to, že si bránime svoju národnú identitu a svojbytnosť, to nie je prejavom nenávisti, ale je to obrana proti útoku, ktorý sme my nevyprovokovali.

Na Ukrajine sa podarilo americkým a britským tajným službám vzkriesiť nacizmus a fašizmus, ale čoraz častejšie si kladiem otázku, že či aj Slovensko nie je zapojené do tohto „úžasného“ projektu spojených štváčov amerických. Lebo minimálne profil Annie Janicová je toho živým dôkazom.

Pavol Slota

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie