Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Pavol Slota: Zhodnotenie 2. kola prezidentských volieb a výzva Pellegrinimu, aby nezradil slovenský národ

V 2. kole prezidentských volieb sa vytvoril mediálny naratív dvoch protipólov. Kandidát vojny vs. kandidát mieru. A vďaka mobilizácii voličov vyhral ten kandidát mieru a práve mobilizácia voličov dokázala poraziť toho kandidáta vojny. O tomto spôsobe mobilizácie k voľbám tvrdím, že má naozaj zmysel a slovenský národ a občania SR si to práve v 2. […]
Menej ako 1 min. min.

V 2. kole prezidentských volieb sa vytvoril mediálny naratív dvoch protipólov. Kandidát vojny vs. kandidát mieru. A vďaka mobilizácii voličov vyhral ten kandidát mieru a práve mobilizácia voličov dokázala poraziť toho kandidáta vojny. O tomto spôsobe mobilizácie k voľbám tvrdím, že má naozaj zmysel a slovenský národ a občania SR si to práve v 2. kole prezidentských volieb čiastočne dokázali uvedomiť a prišli do volebných miestnosti vo väčšom počte ako tomu bolo v 1. kole. Volebná účasť bola o cca 10% vyššia a to podľa môjho názoru rozhodlo o víťazovi.

Tieto voľby by sa mali stať pre slovenský národ mementom a jasným signálom toho, že ak príde k mobilizácií, čo i len o 10%, tak výsledky dokážu prekresľovať politickú mapu v prospech vôle skutočnej väčšiny národa a občanov SR. Viac vo videu.

O dva mesiace budeme mať možnosť vyberať si svojich zástupcov do Europarlamentu a práve tieto voľby sú dlhodobo u nás odkázané na nízku volebnú účasť, čo hrá do karát práve takým stranám ako je Progresívne Slovensko, Sas, OĽaNO, KDH, avšak ak by prišlo k mobilizácii hlavne pronárodných voličov, tak by sa ľahko mohlo stať, že mnoho z týchto protislovenských strán by neprešlo. A na druhej strany by sa do Europarlamentu mohli prebojovať skutočné národné sily, ktoré by nikdy nebojovali proti vlastnému štátu, resp. vlastnému národu.

SLOVÁCI VPRED!!

Pavol Slota

 

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie