Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Pekný deň, priatelia. Ja som v Bruseli a Lea s tatinom doma. Tu dnes už neprší, u nás doma na Slovensku je krásne slnečno. Tento týždeň je o “vyjednávaní” …

Pekný deň, priatelia. Ja som v Bruseli a Lea s tatinom doma. Tu dnes už neprší, u nás doma na Slovensku je krásne slnečno. Tento týždeň je o “vyjednávaní” všetkého, čo nás v najbližších mesiacoch čaká. Predsedovia vlád a prezidenti členských štátov sa na prvom povolebnom samite dohodli, že sa dohodnú 🙂 je úplne logické, […]
Menej ako 1 min. min.

Pekný deň, priatelia. Ja som v Bruseli a Lea s tatinom doma. Tu dnes už neprší, u nás doma na Slovensku je krásne slnečno.

Tento týždeň je o “vyjednávaní” všetkého, čo nás v najbližších mesiacoch čaká. Predsedovia vlád a prezidenti členských štátov sa na prvom povolebnom samite dohodli, že sa dohodnú 🙂 je úplne logické, že každý chce pre svoju krajinu získať čo najlepšiu pozíciu. A je len a len správne, že neodsúhlasili hneď na prvom stretnutí kto obsadí najvyššie pozície.

Veľmi podobne to prebieha aj v EP. My sa držíme našej stratégie, že požadujeme rešpektovanie našich priorít, o ktorých som už písala.

Takto to bude pokračovať ešte do konca júna. Prvé zasadnutie EP s novozvolenými poslankyňami a poslancami bude od 16.7.v Štrasburgu.

A ako vždy na začiatku volebného obdobia platí, kým nie je dohodnuté všetko, nie je dohodnuté nič😉

Pekný a pohodový večer 🙏🏻





Zdroj: Monika Beňová

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie