Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Pekný večer prajem. Už som ani nechcela o voľbách do EP, ale keďže dennikN sa už opať “opustil” a z akéhosi prapodivného dovodu sa pustil do “výkladu” toho…

Pekný večer prajem. Už som ani nechcela o voľbách do EP, ale keďže dennikN sa už opať “opustil” a z akéhosi prapodivného dovodu sa pustil do “výkladu” toho, čo my si teda podľa nich v Smer SSD o voľbách myslíme, tak tento príspevok je špeciálne odomňa pre nich. Včera so zablahoželala víťazom volieb vo svojom […]
Menej ako 1 min. min.

Pekný večer prajem.

Už som ani nechcela o voľbách do EP, ale keďže dennikN sa už opať “opustil” a z akéhosi prapodivného dovodu sa pustil do “výkladu” toho, čo my si teda podľa nich v Smer SSD o voľbách myslíme, tak tento príspevok je špeciálne odomňa pre nich.

Včera so zablahoželala víťazom volieb vo svojom verejnom statuse. Napísala som, že sme skončili druhý ale nakoľko na rozdiel od dennikaN, ktorý nikdy nikam nekandidoval sú toto moje 5 voľby do EP, tak výsledok v porovnaní s tými predchádzajúcimi považujem za fantastický pre moju stranu. Získali sme o viac ako 200.000 hlasov viac a pribudli nám dva mandáty. Nakoniec nás volilo aj o 10% viac voličov ako v roku 2019. Preto vnímam tento výsledok ako naše víťazstvo. Naše v zmysle našich výsledkov v roku 2019 a v zmysle našich, rozumej straníckych očakávaní.

Nepísala a ani nehovorila som nič o Republike. Dnes na TK som vyslovene povedala, že za nášho najbližšieho partnera považujem v EP kolegu B. Ondruša z Hlas SD. Nikto z nás nepovedal, že za partnera považuje niekoho iného.

Podsúvanie akejkoľvek spolupráce s Republikou mne, do ktorej celú kampaň Uhrík a spol.kopali úplne najviac može teda len niekto, kto je fatálne zaslepený nenávisťou k Smeru.

A to ešte pred pár dňami vypisovali, že ako sa dá teda v spoločnosti dosiahnuť zmier. Tak gratulujem k tejto ceste😉



Zdroj: Monika Beňová

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie