Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Pellegrini chce počas svojho funkčného obdobia navštíviť každý okres na Slovensku

Prezident SR Peter Pellegrini chce počas svojho funkčného obdobia navštíviť každý okres na Slovensku. Avizoval to počas výjazdového rokovania v Nitrianskom kraji, ktorý navštívil v uplynulom týždni. „Dávam si záväzok, že by som ako prezident chcel minimálne raz, ak nie dvakrát počas môjho funkčného obdobia začínajúc novým rokom navštíviť každý jeden okres na Slovensku a […]
Menej ako 1 min. min.

Prezident SR Peter Pellegrini chce počas svojho funkčného obdobia navštíviť každý okres na Slovensku. Avizoval to počas výjazdového rokovania v Nitrianskom kraji, ktorý navštívil v uplynulom týždni.

„Dávam si záväzok, že by som ako prezident chcel minimálne raz, ak nie dvakrát počas môjho funkčného obdobia začínajúc novým rokom navštíviť každý jeden okres na Slovensku a stráviť v ňom minimálne pol dňa,“ uviedol Pellegrini s tým, že by sa chcel v každom okrese stretnúť so starostami a predstaviteľmi okresného mesta, prípadne navštíviť aj firmu či aktivitu, ktorú by mu chceli v regióne prezentovať.

V krátkom čase plánuje hlava štátu ukončiť „okruh“ krajských výjazdov. Najbližšie by mal zavítať do Trenčianskeho kraja, potom ho čaká ešte stretnutie v Prešovskom, Žilinskom a Bratislavskom kraji.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie