Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Peniaze nie sú všetko? Veľa závisí od toho, kedy ste sa narodili. Zistite, ako vaše znamenie zverokruhu ovplyvňuje vaše financie

9.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Body Stock). Astrológia nie je len zábava, je to pravda, ktorá je o nás napísaná vo hviezdach. Hoci ju mnohí berú ako niečo, čo nie je veľmi vážne, existuje mnoho súvislostí medzi dátumom nášho narodenia a tým, ako sa rozhodujeme vo finančných záležitostiach. Vaše znamenie zverokruhu môže mať veľký […]
Menej ako 1 min. min.

9.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Body Stock).

Astrológia nie je len zábava, je to pravda, ktorá je o nás napísaná vo hviezdach. Hoci ju mnohí berú ako niečo, čo nie je veľmi vážne, existuje mnoho súvislostí medzi dátumom nášho narodenia a tým, ako sa rozhodujeme vo finančných záležitostiach. Vaše znamenie zverokruhu môže mať veľký vplyv na váš prístup k peniazom a na to, koľko máte na bankovom účte.

Peniaze nie sú všetko? Veľa závisí od toho, kedy ste sa narodili.
Foto: shutterstock/Body Stock

Ľudia narodení v znamení Barana sú impulzívni, ochotní riskovať. Niekedy je to dobré, pretože to môže viesť k náhlym ziskom, ale môžu spôsobiť aj straty. Kontrola financií nie je ich silnou stránkou a niekedy sú schopní prešustrovať všetko, čo majú.

Býci naopak milujú luxus. A keďže luxus znamená aj záľubu v tom, že majú na svojom bankovom účte veľa. Vyberajú si stabilitu, robia určité rozhodnutia a tak si hromadia finančné prostriedky do budúcnosti.

Blíženci sú veľmi šetrní a radi míňajú výmenou za… úctu a lásku Hoci je to zjavné!

Na druhej strane Rak má k financiám úplne iný prístup. Často má sklon šetriť peniaze na rodinné a domáce účely.

Levy sú sebavedomé a majú silný pocit vlastnej hodnoty, čo môže viesť k tendencii míňať na luxusné predmety a zábavu. Pokiaľ však ide o dlhodobé investície, sú opatrní.

Panny sú disciplinované, ochotné analyzovať výdavky a robiť racionálne rozhodnutia.

Podobne je to aj u Váh, ktoré si cenia harmóniu. Majú sklon vyhýbať sa konfliktom v súvislosti s finančnými záležitosťami a snažia sa nájsť kompromis vo finančných otázkach.

Peniaze sa na Škorpiónov nelepia, pretože ich radi míňajú. Radi riskujú, investujú a robia niekedy nesprávne rozhodnutia.

Vaše znamenie zverokruhu môže mať veľký vplyv na váš prístup k peniazom a na to, koľko máte na bankovom účte.
Foto: shutterstock/Dean Drobot

Optimistickí Strelci pristupujú k financiám opatrne. Šetria, ale zároveň si svoje peniaze dobre držia.

Na druhej strane ambiciózni Kozorožci sa celý život usilujú o profesionálny úspech a veľký príjem. Robia racionálne finančné rozhodnutia, hoci niekedy na ne potrebujú veľa času.

Vodnári sú nezávislí, sú veľkí individualisti a rovnako pristupujú aj k financiám. Hoci sú ochotní experimentovať, skúšať nové investície, poradia si – peniaze získavajú pomerne ľahko.

Ryby sú citlivé a empatické, čo môže ovplyvniť ich prístup k financiám. Preto sú náchylné míňať peniaze na charitu a podporu tých, ktorí to potrebujú.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Je dobré poznať svoj kameň. Prinesie vám šťastie a dobrú energiu

Tento ker rastie v každej druhej záhrade. Málokto vie, že je to symbol smútku. Môže priťahovať smolu

The post Peniaze nie sú všetko? Veľa závisí od toho, kedy ste sa narodili. Zistite, ako vaše znamenie zverokruhu ovplyvňuje vaše financie appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie