Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Peter Brandt: Toto je dôvod, prečo Bitcoin prekonal 68 000 dolárov

Bitcoin opäť prekvapuje svet kryptomien. Podľa správy z portálu CoinGape cena Bitcoinu prekročila hranicu 68 000 dolárov, čo sa naposledy stalo 29. júla tohto roka. Tento pozoruhodný nárast prichádza v čase, keď sa Japonsko pripravuje na oznámenie masívneho ekonomického stimulu. Japonský vplyv na Bitcoin a kryptotrh Podľa správy agentúry Reuters sa Japonsko chystá predstaviť stimulačný balík, […]
Menej ako 1 min. min.

Bitcoin opäť prekvapuje svet kryptomien. Podľa správy z portálu CoinGape cena Bitcoinu prekročila hranicu 68 000 dolárov, čo sa naposledy stalo 29. júla tohto roka. Tento pozoruhodný nárast prichádza v čase, keď sa Japonsko pripravuje na oznámenie masívneho ekonomického stimulu.

Japonský vplyv na Bitcoin a kryptotrh

Podľa správy agentúry Reuters sa Japonsko chystá predstaviť stimulačný balík, ktorý má prekročiť minuloročnú úroveň 87 miliárd dolárov. Kazuhiko Aoki, zástupca hlavného tajomníka kabinetu, potvrdil, že plánované opatrenia budú rozsiahlejšie ako predchádzajúce. Cieľom je posilniť spotrebu, investície a rast miezd v krajine, čo by malo pomôcť prekonať ekonomické výzvy.

Tento krok japonskej vlády výrazne ovplyvnil dôveru na trhu s kryptomenami. Okrem toho k rastu Bitcoinu prispeli aj ďalšie pozitívne trendy, ako napríklad zvýšený záujem inštitucionálnych investorov. Spoločnosti ako Metaplanet a MicroStrategy nedávno zvýšili svoju adopciu Bitcoinu, čo ďalej posilnilo dôveru trhu.

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post’s poll.

Dominancia BTC

Bitcoin zaznamenáva už dva roky vzostup dominancie, a to aj napriek obdobiam, kedy altcoiny vytvárali enormné zisky. To jasne ukazuje, čo investori uprednotňujú. Bitcoin je stále neohrozenou a najväčšou kryptomenou na svete.

97%

Zarábaj aj ty na raste kryptomien.

Začni ich nakupovať na Binance a získaj 100 dolárový vstupný bonus.

Sponzorovaný obsah

Predpovede expertov a budúcnosť Bitcoinu

Renomovaný analytik kryptotrhu Peter Brandt sa pridal k optimizmu svojou analýzou ceny Bitcoinu. Na sociálnej sieti X zdieľal graf, ktorý naznačuje, že Bitcoin by mohol dosiahnuť 135 000 dolárov na prelome augusta a septembra 2025.

Bitcoin smeruje na 135 000 dolárov. Zdroj: X/PeterLBrandt

Pochopenie načasovania a asymetrie medzi odmenou a rizikom je kľúčové, upozorňuje Brandt kritikov. Jeho predpoveď prichádza v čase, keď Bitcoin nedávno dosiahol 68 000 dolárov, čo živí nádeje na ďalší rast.

Podľa najnovších údajov Bitcoin mierne klesol pod hranicu 68 000 dolárov. Napriek tomu nedávno dosiahol maximum 68 375,29 dolára, čo naznačuje rastúcu dôveru investorov. Najnovšie údaje navyše ukazujú 5-percentný nárast v otvorených futures pozíciách Bitcoinu, čo je ďalším indikátorom silnej dôvery trhu.

Niektoré predpovede dokonca signalizujú, že Bitcoin by mohol v rámci októbra prekročiť hranicu 87 000 dolárov a do novembra 2024 dosiahnuť až 95 600 dolárov. Tieto optimistické vyhliadky ďalej posilňujú pozíciu Bitcoinu ako vedúcej kryptomeny na trhu.

Ak sa viac zaujímate o Bitcoin, odporúčame vám pozrieť sa aj na nasledujúce video:

The post Peter Brandt: Toto je dôvod, prečo Bitcoin prekonal 68 000 dolárov appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie