Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Peter Nagy sa pochválil novou priateľkou

17.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: youtube.com/@neskorovecer). Lámač ženských sŕdc, ktorého vždy obklopovali krásne ženy a nikdy o ne nemal núdzu. Bohém, skvelý spevák a slovenská legenda nikdy nebol dlhodobo sám, vždy však svoje súkromie prísne strážil. Tentoraz sa pochválil v telke s novou priateľkou, ktorá je dokonca fitneska. Peter Nagy sa pochválil novou priateľkou v talkshow Petra Marcina.Foto: youtube.com/@neskorovecer […]
Menej ako 1 min. min.

17.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: youtube.com/@neskorovecer).

Lámač ženských sŕdc, ktorého vždy obklopovali krásne ženy a nikdy o ne nemal núdzu. Bohém, skvelý spevák a slovenská legenda nikdy nebol dlhodobo sám, vždy však svoje súkromie prísne strážil. Tentoraz sa pochválil v telke s novou priateľkou, ktorá je dokonca fitneska.

Peter Nagy sa pochválil novou priateľkou v talkshow Petra Marcina.
Foto: youtube.com/@neskorovecer

Láska v dôchodcovskom veku

Hudobná legenda skupiny Indigo oslavuje 65 rokov, ale vôbec sa na to necíti. V roku 2019 sa ukázal na jednom festivale s brunetkou, onedlho však zase ostal sám. Teraz prekypuje šťastím a optimizmom po boku novej priateľky, jeho vek nie je žiadnou prekážkou.

Peter Nagy sa priznal, že má novú lásku v tomto veku. Ešte stále si užíva slobodu a Petrovi Marcinovi spadla sánka, keď sa dozvedel, že hudobník má nový objav. Veľmi sa s ňou všade chváli a je na ňu patrične hrdý, pretože je fitneska vo výbornej kondícii.

„Hovoril som to na koncertoch, že s vekom treba bojovať. A každý si myslel, že začnem hovoriť o tom, že chodím do fitka, akože chodím hej, ale… Ja mám priateľku, ktorá je trénerka fitnes, takže ja musím chodiť“

– zažartoval Peter Nagy v talkshow Petra Marcina.

Peter Nagy je v skvelej forme

Peter pravidelne cvičí, chodí do posilňovne, vyzerá skvelo na svoj vek. Môže sa pochváliť skvelou kondičkou, ktorú mu môžu závidieť všetci. Jeho nová partnerka cvičí s ním, preto má Peter iný lifestyle ako doposiaľ.

„Ona trénuje fitnes a aplikuje to na mne. Ja som taký prvý na rane. Chodíme do fitka a cítim sa dobre človeče“

– povedal Nagy v talkshow Petra Marcina.

POZRITE TIEŽ AJ: Tieto známe tváre mali dieťa v zrelom veku

Nová priateľka sa údajne podobá na jeho exmanželku. Peter sa rozviedol pred 20 rokmi so svojou manželkou. Blízky zdroj z okolia speváka prezradil, že nová priateľka sa fyzicky podobá na exmanželku, s ktorou má syna Filipa. Ako je to naozaj, nikto nevie, pretože spevák zatiaľ novú priateľku neukázal novinárom.

Svoje lásky si od rozvodu Peter Nagy starostlivo pred médiami strážil. Spevácka legenda má nezameniteľný šarm, dôkazom toho je aj to, že tvoril pár aj s krásnou Miss Monikou Hablovičovou, s ktorou sa však neskôr rozišli. Snáď tentoraz mu vzťah s fitneskou vyjde.

Peter Nagy je v skvelej forme.
Foto: instagram.com/peternagy_music/

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Influencerka Lela Vémola – nekorunovaná kráľovná plastických operácii

Šokujúce: Maroš Kramár sa stal znova otcom v 64. rokoch

The post Peter Nagy sa pochválil novou priateľkou appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie