Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Peter Pellegrini apeluje na voličov: Do vojny? Nikdy! Nesmieme byť krmivom pre delá Bruselu! 

www.slovanskenoviny.sk/rss Zdravý rozum a rozvaha sú na Slovensku na červenom zozname ohrozených entít. Peter Pellegrini (HLAS-SD) nemieni dopustiť, aby sme sa stali súčasťou ukrajinsko-ruskému konfliktu. Napriek posmeškom niektorých priaznivcov opozície uvádza, že situácia je tak vážna, že by sa mali nad svojimi tvrdohlavými postojmi pozastaviť a porozmýšľať, do čoho sa hrnú. „Kam sa stratila akákoľvek […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Zdravý rozum a rozvaha sú na Slovensku na červenom zozname ohrozených entít. Peter Pellegrini (HLAS-SD) nemieni dopustiť, aby sme sa stali súčasťou ukrajinsko-ruskému konfliktu. Napriek posmeškom niektorých priaznivcov opozície uvádza, že situácia je tak vážna, že by sa mali nad svojimi tvrdohlavými postojmi pozastaviť a porozmýšľať, do čoho sa hrnú.

„Kam sa stratila akákoľvek štipka zdravého rozumu a rozvahy? Vidíte to, čo sa okolo nás deje? Všímate si, na čo sa nás to snažia všetkých pripraviť?“ varuje Peter Pellegrini, kandidát na prezidenta Slovenskej republiky.

Naivné vyhlásenia politickej špičky Európy vedú svet do apokalypsy

Švédsky minister Carl-Oskar Bohlin vo svojom varovaní vyhlásil, že sa Európa pripravuje na vojnu s Ruskom. Francúzsky prezident Macron vo svojom čoraz väčšom pomätení tvrdí, že jeho krajina bude možno musieť viesť pozemné operácie na Ukrajine. Nemecká ministerka školstva Bettina Starková-Watzingerová tvrdí, že školáci musia byť pripravení na vojnu. Poľský minister zahraničných vecí Radoslaw Sikorski vyhlásil, že vojaci krajín NATO sú už na Ukrajine. Podľa poľského generála Rajmunda Andrejczaka Ukrajina jednoducho prehráva. Preto sa treba pripraviť na vojnu.

Voľby sú nevyhnutnosťou. A treba vyberať s rozvahou, citom a rozumom

Peter Pellegrini sa pýta s neskrývaným zhrozením nad vyjadreniami týchto vrahov budúcnosti sveta, do čoho nás to chcú zatiahnuť a na čo nás pripravujú ako obetných baránkov.

„Na vojnu? Nikdy nedovolím, aby sme boli zatiahnutí do otvoreného vojenského konfliktu. Nepripustím, aby sa Slovensko správalo podľa potrieb a plánov zbrojárov a politikov, ktorí ich zastupujú. Prosím, situácia je vážna. Preto určite príďte voliť,“ dodáva Peter Pellegrini. A je jasné, že voliči majú voliť s rozvahou toho, kto sa postaví vojnovým štváčom z radov európskych mocipánov.

hlavnydennik.sk

Príspevok Peter Pellegrini apeluje na voličov: Do vojny? Nikdy! Nesmieme byť krmivom pre delá Bruselu!  je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie